Bu hatayı NVIDIA Experience'te bile farklı kodla almaya başladım. Uygulamayı silip yükleyerek bir defaya mahsus olarak girebiliyorum onun dışında hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Uygulamayı kaldırmak istediğimde ise yine bu hatayı veriyor ve hiçbir şekilde silmeyi de başaramıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Raporu doğru alamamışsınız, önce Capture Events'i açın sonrasında oyunu başlatın. Ek olarak soruma cevap vermediniz ama, antivirüs yazılımı kullanıyor musunuz?
Raporu doğru alamamışsınız, önce capture Events'i açın sonrasında oyunu başlatın. Ek olarak soruma cevap vermediniz ama, antivirüs yazılımı kullanıyor musunuz?
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
"2021-05-03t19:39:39Z sırasındaki yeniden başlatma için yazılım koruması servisi başarıyla zamanlandı. Neden: Rulesengine." Genel yazan kutucuktaki gelen metin bu, burası doğru yer mi?
Sistemde depolama birimi olarak ne var? HDD var sanırım. HD Tune Pro ile quick scan kapalı şekilde hata ve sağlık taraması yapın. Kayıt defterinde herhangi bir anahtarla oynadınız mı?