Cevap cok acık hocam yanılmıyorsam laptop islemcileri ısındıgı zaman GHz'sini düşürür ve Valorant'ta islemci tabanlı bir oyun oldugu icin haliyle FPS düşer tavsiyem termal macunları yenileyip bir güzel PC'yi temizleyin ve laptopun altına sogutma yerlestirin sorun yüksek ihtimalle kalkacaktır.
Hocam bizzat kendim denedim çok fark ediyor 4 GB çile 8'e geçince hem PC rahatlıyor hem de Valorant. Ayrıca o 4 GB 30 FPS için yani daha yüksek FPS için 4 GB tavsiye edilmiyor.
Hocam RAM eklemesi garanti yarar. Laptopunun ısıları normal bende 3050 Ti HP Pavilion var 100 derece görüyor ona rağmen akıcı oynatıyor kabul edin artık laptop masaüstü kadar güzel soğutmaya sahip değil.
Hocam macunsuz olur mu şöyle bir temiz vs. eklemek istiyorum benim masanın üstü çok toz alıyor 2 günde filan onunda katkısı olabileceğini düşünmekteyim.Laptopu açtığımda ekranın kenarlarında toz bide Bi ara uzun süre temizlememistim aldığımdan beri 2.yili oldu hiç içini temizlemedim
Hocam RAM eklemesi garanti yarar. Laptopunun ısıları normal bende 3050 Ti HP Pavilion var 100 derece görüyor ona rağmen akıcı oynatıyor kabul edin artık laptop masaüstü kadar güzel soğutmaya sahip değil.
Hocam dedigim gibi islemci tabanlı bir oyun oldugu icin Valorant ve sistemde fazla ısındıgı icin GHz'sini düşürüyor sistem ama dediginiz gibi ilave RAM'de isine yarar.
Hocam macunsuz olur mu şöyle bir temiz vs. eklemek istiyorum benim masanın üstü çok toz alıyor 2 günde filan onunda katkısı olabileceğini düşünmekteyim.