Evet yanlış gösteriyordur bence de. Oyuniçinde değerlere MSI Afterburner ile bakın hocam.Güncelleme vardı anca girebildim.
Yani kasma büyük ölçüde azalmış fakat çatışma başlayınca böyle akıcılık gidiyor üstte istemci düşük FPS yazıyor.
Eki Görüntüle 1100250
Bu kadar sıcak olsa hissetmez miyiz? Bu bence yanlış gösteriyor.
Forza Horizon 4 oynuyorum onda işlemci 83 derece ekran kartı 86 derece oluyor arada oyun takılıyor.
Forza Horizon 4 oynuyorum onda işlemci 83 derece ekran kartı 86 derece oluyor arada oyun takılıyor.
Valorant oynuyorum ama oyun kasıyor. 60 FPS sabitledim ama çatışma olunca FPS 30'a kadar düşüyor ve oyun takılıyor.
1050 Ti, i7-8750H ve 8 GB RAM var laptopta. Bu da oyun içi değerler.
Oyun moduna almayı deneyin. Belki fan hızlanır. Bu arada işlemci çok sıcak, throttle yani frekans düşürme yapıyor olabilir bazen.
Kanka peki CS:GO, PUBG Steam'de kaç FPS alıyor?
Denedim oyun moduna almayı sorun çözülmedi. İşlemciyi nasıl soğutabilirim?
Denedim oyun moduna almayı sorun çözülmedi. İşlemciyi nasıl soğutabilirim?
CS:GO oynamıyorum ama PUBG bir kere denediğimde kasıyordu.
Kanka o zaman iade et. Hani Monster reklamında vardı ya. "oynayamadığınız oyun olursa anında iade garantisi"
Alt tarafını açık bırakarak soğumayı sağlayabilirsiniz. Undervolt yaparak işlemci soğutulabilir ki @erengore hocam yardım eder. (2000. mesaj geliyor!)
Ama alalı çok oldu bu sene olmaya başladı bu sorun.
Peki bir fan alsam nasıl olur?
Alt tarafta fan ayarları yazıyor, o sekmeyi atar mısınız? @Gibraltar
Eğer 1 yıldan fazla geçti ise garantiye verip termal macun ve fan temizleme yaptırın hocam.
Konu sahibi şununla ilgilenebilir ise sorunu anlayacağız. Resimde zaten @InternetciMen 'in de dediği gibi işlemci tam PROCHOT eşiğinde. O bilgisayarın Undervolt edilmesi. Soğutmasının iyi ayarlanması lazım.İki tane sebebi oluyor genelde. İşlemci sıcaklık eşiği yada BD PROCHOT devreye girmesi. Farklı birkaç sebebi daha oluyor ama genelde bunlar ile alakalıdır. Bunlar ısınma kaynaklı yavaşlama problemleridir.
ThrottleStop yükleyin. Programı açın ve oyuna girin. 15 dakika yada daha fazla bir süre oynadıktan sonra oyundan çıkın ve ThrottleStop Limits sekmesine girin. Oranın görüntüsünü yollayın.
Biraz ısınmayı azaltmanızı sağlayabilirim. Bir şansımızı deneriz sizden gelen Limits sekmesi görüntüsündeki sonuçlar ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.