Evet yanlış gösteriyordur bence de. Oyuniçinde değerlere MSI Afterburner ile bakın hocam.Güncelleme vardı anca girebildim.
Yani kasma büyük ölçüde azalmış fakat çatışma başlayınca böyle akıcılık gidiyor üstte istemci düşük FPS yazıyor.
Eki Görüntüle 1100250
Bu kadar sıcak olsa hissetmez miyiz? Bu bence yanlış gösteriyor.
Alt tarafta fan ayarları yazıyor, o sekmeyi atar mısınız? @Gibraltar
Eğer 1 yıldan fazla geçti ise garantiye verip termal macun ve fan temizleme yaptırın hocam.
Konu sahibi şununla ilgilenebilir ise sorunu anlayacağız. Resimde zaten @InternetciMen'in de dediği gibi işlemci tam prochot eşiğinde. O bilgisayarın undervolt edilmesi. Soğutmasının iyi ayarlanması lazım.
5 senedir yenilemedim Termal Macunumu.Eğer 1 yıldan fazla geçti ise garantiye verip termal macun ve fan temizleme yaptırın hocam.
5 senedir yenilemedim termal macunumu.
Hiç uğraşmıyorum zaten tüm oyunları Laptop'um 83 dereceyi geçmeden oynatıyor. Biraz benim de payım var. Az voltajları ayarlamadım. Bayağı kusursuz ayarlı cihazım.
Ofis modu= gelişmiş ayarlar= fan hızı = %100
Sıcaklıkları çok düşürür.
ThrottleStop yükleyin şimdilik.Nasıl yapacağım bu işlemleri? Hiç bilmiyorumda.
Gelişmiş ayarlara tıklanmıyor.
Turbo modu açın hocam, üst kısımda.
ThrottleStop yükleyin şimdilik.
bizim sahilde telefonları çalıyorlar. Şimdi denize gideceğim. Telefonu evde bıraksam iyi olacak sanki. Gelince ilgileneceğim bu konuda.
O zaten sürekli açık ki.
Hangi siteden yüklemem gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.