E emregüler42 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 7 12 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı. Valorant'ı oynuyorken parkcontrol uygulamasını kullanıyorum. Bu bana ban sıkıntı gibi bir sorun çıkartır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2020
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı. Valorant'ı oynuyorken parkcontrol uygulamasını kullanıyorum. Bu bana ban sıkıntı gibi bir sorun çıkartır mı?
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 12 Aralık 2020 #2 Oyuna etki etmiyor ki, sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Olur da banlanırsan Riot Games'in hatası, ticket atıp sorunu çözebilirsin. Artı 1 Eksi
Oyuna etki etmiyor ki, sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Olur da banlanırsan Riot Games'in hatası, ticket atıp sorunu çözebilirsin.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 Lyrinx dedi: Oyuna etki etmiyor ki, sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Olur da banlanırsan Riot Games'in hatası, ticket atıp sorunu çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence şimdiden ticket atsın. Ban atsaydı çoktan atardı diye düşünüyorum ama yine de önlem almak lazım. Artı 0 Eksi
Lyrinx dedi: Oyuna etki etmiyor ki, sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Olur da banlanırsan Riot Games'in hatası, ticket atıp sorunu çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence şimdiden ticket atsın. Ban atsaydı çoktan atardı diye düşünüyorum ama yine de önlem almak lazım.
KS KS E emregüler42 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 7 12 Aralık 2020 #4 atacağım ticket cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar Artı 0 Eksi