Valorant 40 vurduğun maçı kaybettim

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, üst üste 9 maç kazandım, son 40 vurduğum maç 422 çatışma skorum vardı. Karşı takıma genelde geçen sezon Dia, Plat bitirmiş oyuncular gelirken benim takımıma nedense sürekli gümüş, Gold aralığında oyuncu geliyor. Sorum şu bu nasıl bir olay, neden hep karşıya iyi oyuncular gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, üst üste 9 maç kazandım, son 40 vurduğum maç 422 çatışma skorum vardı. Karşı takıma genelde geçen sezon dia, plat bitirmiş oyuncular gelirken benim takımıma nedense sürekli gümüş, Gold aralığında oyuncu geliyor. Sorum şu bu nasıl bir olay, neden hep karşıya iyi oyuncular gelir?

Bir de şu açıdan bak gümüş adamlarda platların oyununa geliyor :D üst üste 9 maç kazanmışsın zaten bir maç kaybedince ne oldu?

9 maç boyunca karşıya kolsuzlar ekibi geldikten sonra bir ayar çekelim demiştir oyun.
Tamam da ben bu maçta vuramayıp, kötü oynasam ve ADR çok düşük olsa dediğiniz doğru. Karşıya gelen rakip yine aynı ortalamadaydı. Ben eksik ifade etmişim. 9 maç kazandım ve bundan bir önceki maç takım arkadaşım 8 round afk kaldı. Comeback yedik 28 vurdum MVP oldum, kaybettik yani. Sonrasında bu maçta da 40 vurup kaybettim. Karşı takımdaki oyuncuların ADR bizim takımdan yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı