Osman Nuri23
Hectopat
- Makaleler
- 2
Para niye boşa gitsin. 10 yıl sonra da girsen skinler orada duracak.Para boşa gider ama.
Para niye boşa gitsin. 10 yıl sonra da girsen skinler orada duracak.Para boşa gider ama.
Zaten ben asosyal birinin tekiyim. Oyun oynamaktan başka çarem yok.
Hocam gayet normal bence. Bende Silver elodayım. Her maç vuran yok adamakıllı smurf harici. Bazıları şansa sadece o maç iyi oynuyor. Bazıları gününde olmuyor. Sizde de aynı durum mevcuttur. Her zaman mı vuramıyorsunuz yoksa arada mı?
Para niye boşa gitsin. 10 yıl sonra da girsen skinler orada duracak.
Hesabı satabilirsin.Arada. Bazen DM'de 30 vururken. Bazen 20 ama 10 vurma gibi bir şey ilk kez başıma geliyor.
10 yıl sonra acaba Valorant diye bir oyun kalacak mı? 10 yıl sonra yaşayacağımızın bile garantisi yok.
Valorant dışında ilginizi çeken hiç mi oyun yok?
Sisteminizi yazın önereyim.
Bence gayet normal. Sakinleşmen lazım. Bana da arada oluyor istemeden. Oyunu kapatıyorum , gidiyorum bir şey izliyorum veya instagram , discord dolaşıyorum. Birkaç saat sonra tekrar giriyorum ve bu sefer daha iyi oynuyorum. Odaklanamamış olabilirsiniz veya tilt olmuş olabilirsiniz ki bu tür durumlarda kapatıp birkaç saat sonra tekrar oynamak en mantıklısı.Arada. Bazen DM'de 30 vururken. Bazen 20 ama 10 vurma gibi bir şey ilk kez başıma geliyor.
Hesabı satabilirsin.
Bence gayet normal. Sakinleşmen lazım. Bana da arada oluyor istemeden. Oyunu kapatıyorum, gidiyorum bir şey izliyorum veya Instagram, Discord dolaşıyorum. Birkaç saat sonra tekrar giriyorum ve bu sefer daha iyi oynuyorum. Odaklanamamış olabilirsiniz veya tilt olmuş olabilirsiniz ki bu tür durumlarda kapatıp birkaç saat sonra tekrar oynamak en mantıklısı.
LOL kaldığına göre kalır. Ama kalmayabilir de. O zaman para yatırmayacaksın. CS GO da alıyorsun skini satabiliyorsun paranı da dolarda tuttuğun için paranın da değerini korumuş oluyorsun. Ben de CS'de envanterim vardı sattım. Oyuna sıkı bir daha dönersem yine envanter dizerim ya da dizmem. Ama skinden kurtuldum. Valorant'ta sadece 1 kere savaş bileti aldım o da bıçak için başka da para yatırmam. Çünkü skinleri satacağım bir yer yok. Sıkılırsam oyundan neden skin alayım ki? Boşuna duracaksa.Arada. Bazen DM'de 30 vururken. Bazen 20 ama 10 vurma gibi bir şey ilk kez başıma geliyor.
10 yıl sonra acaba Valorant diye bir oyun kalacak mı? 10 yıl sonra yaşayacağımızın bile garantisi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.