Valorant, 9100F %80-100 arası CPU kullanımı

Ömer Kurşun

Hectopat
Katılım
11 Ekim 2018
Mesajlar
149
Bunun sebebi nedir? Ve bundan önce böyle miydi bilmiyorum. Sistemde i3-9100F, RX 5500 XT 4 GB, 16 GB RAM ve oyunda drop yok. Sadece dikkatimi çekti. Arkada açık olan programda DC sadece Steam Epic gibi uygulamalar kapalıydı. Bir de trojan virüsü bulaşmıştı, Malwarebytes ile düzelttim ve Kaspersky ile de tam tarama yaptım. Sorun yoktu yani, virüs de yok. Anlayan yardımcı olursa sevinirim.
 
İşlemci odaklı olduğu için olabilir. DC da açık demişsiniz. Kullanım oranları normal gibi geldi.

Normalse sıkıntı yok ama ekran kartı kullanım seviyeside yüksekti ondan konu açayım dedim teşekkürler.
Yok hocam işlemci tabanlı oyunda normaldir değerleri ve optimizasyonu bozuk dediğim gibi değerler gayet iyi.

Teşekkürler.
Rekabetçi oyunların çoğu zaten işlemci odaklı. Üzülecek bir şey yok.

Eyvallah bilgin için yardımcı oldun.
 
Yok çok şükür drop falan yaşamadım inşallah yaşamam sadece dikkatimi çekti sizin gibi bilgili insanlara başvurayım dedim bende.
Şu an için o işlemciyle darboğazı göreceğiniz birkaç tane oyun var bildiğim kadarıyla, onlarda da sanal çözünürlük yükseltip ayarları biraz kurcaladıktan sorunun s'si yine kalmıyor, tabii tek sıkıntı yaratacak olayı 4/4 yapısına sahip olması yoksa elinizdeki kart dahil olmak üzere GTX 1660S seviyesine kadar neredeyse birçok oyunda tatmin edici performans elde edilebiliyor.
 
Şu an için o işlemciyle darboğazı göreceğiniz birkaç tane oyun var bildiğim kadarıyla, onlarda da sanal çözünürlük yükseltip ayarları biraz kurcaladıktan sorunun S'si yine kalmıyor, tabii tek sıkıntı yaratacak olayı 4/4 yapısına sahip olması yoksa elinizdeki kart dahil olmak üzere GTX 1660S seviyesine kadar neredeyse birçok oyunda tatmin edici performans elde edilebiliyor.

Sanal çözünürlük yükseltme derken onu anlayamadım ve tabii darboğaz göreceğim oyunlar vardır CoD Warzone Cyberpunk gibi ama onları da sevmediğimden dolayı sorun yok ve staj maaşımla bu sene idarelik dizdim okul son sene bitsinde çalışınca işlemci upgrade edeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı