Merhaba. Bir süredir oyuna girmiyordum, dün girerken burada kaldı oyun. Bugün de aynı sorun devam etmekte. Güncelleme geldi yaptım ama ne yazık ki gene aynı. Vanguard'ı da oyunu da sil-yükle yaptım ama nafile. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Aslında aldığım bir hata da yok. Oyun açılmıyor fotoğraftaki ekranda öylece kalıyor. Bir iki kere sytem error demişti artik onu da demiyor, ayrıca o error ile ilgili her işlemi yaptim sonuç değişmedi.
Merhaba. Bir süredir oyuna girmiyordum, dün girerken burada kaldı oyun. Bugün de aynı sorun devam etmekte. Güncelleme geldi yaptım ama ne yazık ki gene aynı. Vanguard'ı da oyunu da sil-yükle yaptım ama nafile. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Aynen, oyun açılmaya başlıyor ve bu ekran gelince böyle kalıyor. Hergangi bir hata kodu almıyorum. Bazen a critical error... yazıyor ama 100 denemede 2 kezdir
Aynen, oyun açılmaya başlıyor ve bu ekran gelince böyle kalıyor. Hergangi bir hata kodu almıyorum. Bazen a critical error... Yazıyor ama 100 denemede 2 kezdir.
CMD'yi yönetici olarak çalıştır SFC /scannow yazın bozuk dosyaları düzeltir ondan sonra Program bunu indirip bununla kaldirin kayıt defteri her yerde silecek bilmiyorsa YouTube'dan izleyerek yapabilirsin.