Çözüldü Valorant açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

bugrasahin

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32gb
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
i7 13. nesil
Merhaba. Bir süredir oyuna girmiyordum, dün girerken burada kaldı oyun. Bugün de aynı sorun devam etmekte. Güncelleme geldi yaptım ama ne yazık ki gene aynı. Vanguard'ı da oyunu da sil-yükle yaptım ama nafile. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• asd.jpg
    asd.jpg
    257,3 KB · Görüntüleme: 235
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Allah razı olsun, 4. yani son çözüm işimi gördü. Teşekkür ediyorum çok.

BEN DE KENDİME GELEN RİOT YANITINI PAYLAŞMAK İSTERİM, BELKİ BİRİNİN İŞİNE YARAR​

Görünüşe bakılırsa Valorant dosyaları zarar görmüş olabilir. O yüzden her şeye temiz bir başlangıç yaparak test edelim derim. ^-^

Valorant'ı sıfırdan kuralım, sağlıklı bir başlangıç yapalım!

Oyunu kaldırmak için şu adımları izleyebiliriz.
  • Bunun için öncelikle buradaki makaleden Vanguard'ı kaldırma adımlarına bakıp, onu kaldıralım.

• Onun için de Başlat > Ayarlar > Uygulamalar sekmesine gelip VALORANT'ı aratıp Kaldır seçeneğine bas.
  • Kaldıramıyorsak, biraz zor kullanıp, Revo Uninstaller ile oyunu kaldırabiliriz.

Oyun bilgisayarından tamamen kalktıktan sonra Cclenear ile de kayıt defteri ve süprüntü temizliği yapacağız.
  • CCleaner'ı buradan indirebilirsin. Kayıt defteri temizliği için de buradaki videodan adımları takip edebilirsin.

Oyunun tamamen kaldırıldığından emin olmak için
  • Windows + R yap ve karşına çıkan ekrana %localappdata% yaz ve enter tuşuna bas. Orada bulunan VALORANT, Riot Games ve eğer varsa Shooter Game klasörlerini de sil lütfen.

Son düzenleme:
Allah razı olsun, 4. yani son çözüm işimi gördü. Teşekkür ediyorum çok.

ben de kendime gelen Riot yanıtını paylaşmak isterim, belki birinin işine yarar​

Görünüşe bakılırsa Valorant dosyaları zarar görmüş olabilir. o yüzden her şeye temiz bir başlangıç yaparak test edelim derim. ^-^

Valorant'ı sıfırdan kuralım, sağlıklı bir başlangıç yapalım!

Oyunu kaldırmak için şu adımları izleyebiliriz.
  • Bunun için öncelikle buradaki makaleden Vanguard'ı kaldırma adımlarına bakıp, onu kaldıralım.

• Onun için de başlat > ayarlar > uygulamalar sekmesine gelip Valorant'ı aratıp kaldır seçeneğine bas.
  • Kaldıramıyorsak, biraz zor kullanıp, Revo Uninstaller ile oyunu kaldırabiliriz.

Oyun bilgisayarından tamamen kalktıktan sonra cclenear ile de kayıt defteri ve süprüntü temizliği yapacağız.
  • CCleaner'ı buradan indirebilirsin. Kayıt defteri temizliği için de buradaki videodan adımları takip edebilirsin.

Oyunun tamamen kaldırıldığından emin olmak için.
  • Windows + r yap ve karşına çıkan ekrana %localappdata% yaz ve enter tuşuna bas. Orada bulunan Valorant, Riot Games ve eğer varsa shooter game klasörlerini de sil lütfen.

Rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı