Valorant açılmıyor

ardsntc

Centipat
Selam drop düşürdüm ve Valorant'i indirdim anti hile programinin kurulmasi icin PC'yi yeniden baslattim ama oyun açılmıyor, çıldırmak üzereyim. İslemlerden baktim Riot crash handler, Riot services, Valorant exe ve Valorant Win64 shipping exe açılıyor. Sonra kapanıyor (bunu LOL lor ve pbe de yaşamıştım ticket yoluyla yardım almıştım bu sefer hepsi açılıyor fakat Vanguard yüklemesinden sonra [pc resetlendikten sonra] oyuna girilmiyor sadece üstteki yazdıklarım işlemlerde açılıyor ve ekrana hiçbir şey gelmeden geri kapanıyor). Oyunu onlarca kez silip yükledim fakat nafile. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Beyler yemin ederim bulum bende çalıştı size garanti veremem ama, sistemim çok kötüydü detsek ekibi işlemciniz yetmiyor diyordu ama buldum çalışıyor şu an. İlk önce bilgisayarı ardından özellkikler sonra gelişmiş sistem ayarları sonra ortam değişkenleri yazıyor ona bascaksınız sonra alt taraftan yeniye basın sonra değişken adı yerine OPENSSL_ia32cap yazın sonra değiken değeri yerinede ~0x20000000 yazın yeniden başlatmak sizin tercihiniz ben başlatmadım ama oldu hemen oyundaym şu an heyecanımdan her şeyi yanlış yazdım herale.
merhaba pc me bir şey olmasını istemediğimden soruyorum bunu :) bir zararı olmaz değil mi bunu yapmam ?

Artı -1 Eksi
Merhaba PC me bir şey olmasını istemediğimden soruyorum bunu :) bir zararı olmaz değil mi bunu yapmam?

Zannetmiyorum. Eğer çalışmazsa yine aynı menüden yaptığın şeyi silebilirsin. Benim işlemcim 1.10 GHz ve oyunun minimum sistem gereksinimlerinde 3.00 GHz tavsiye edilmiş. Ben bile oynayabiliyorum. Ama sistemim kötü olduğu için kasıyor. Bazen PC komple donuyor. Fakat bu benim sistemim kötü olduğu için böyle. Eğer PC'nizin özellikleri iyise ve bu konudaki sorunla karşılaşıyorsanız kesinlikle yapın bir soru çıkmaz.

Artı -1 Eksi
Düzgün yaptığına emin misin? Ben dahil başka arkadaşlarım da bu çözümle sorunarını düzelttiler. Tekrar dene bence.

Yazdığın gibi yaptım sistemim de iyi saçma olan bir şey oyunu ben %125 ekran çözünürlüğünde 1 el oyun oynadım bir daha giremedim FPS sıkıntısı da yaşamadım 90-120 arası aldım.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı