Valorant açılmıyor

ardsntc

Centipat
Selam drop düşürdüm ve Valorant'i indirdim anti hile programinin kurulmasi icin PC'yi yeniden baslattim ama oyun açılmıyor, çıldırmak üzereyim. İslemlerden baktim Riot crash handler, Riot services, Valorant exe ve Valorant Win64 shipping exe açılıyor. Sonra kapanıyor (bunu LOL lor ve pbe de yaşamıştım ticket yoluyla yardım almıştım bu sefer hepsi açılıyor fakat Vanguard yüklemesinden sonra [pc resetlendikten sonra] oyuna girilmiyor sadece üstteki yazdıklarım işlemlerde açılıyor ve ekrana hiçbir şey gelmeden geri kapanıyor). Oyunu onlarca kez silip yükledim fakat nafile. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Yazdığın gibi yaptım sistemim de iyi saçma olan bir şey oyunu ben %125 ekran çözünürlüğünde 1 el oyun oynadım bir daha giremedim FPS sıkıntısı da yaşamadım 90-120 arası aldım.

Zamanla düzelteceklerini düşünüyorum. Koskoca Riot Games eninde sonunda bir yamaya tüm sorunları çözebilecek bir potansiyele sahip. Her oyunlarını minimum 1 milyondan fazla insan oynuyor. Zamanla düzeltecekler bence.

Artı -1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
eğer valoranta basıyorsanız herhangi bir şey karşınıza çıkmıyorsa bu size yardımcı olabilir ama dediğim gibi bu problemi yaşıyorsanız buraya bakın.

Artı -1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
eğer valoranta basıyorsanız herhangi bir şey karşınıza çıkmıyorsa bu size yardımcı olabilir ama dediğim gibi bu problemi yaşıyorsanız buraya bakın.

işe yaramıyor...

Artı -1 Eksi
Benimkini denedin mi?
inan bana her şeyi denedim ama yok... aklıma bir şey geliyor ama ondan mı emin değilim. muhtemelen amd gene yaptı yapacağını ve işlemci uyumsuzluğu yaşıyorum...
Gençler,
Format attım, oyun açıldı. Fakat sanırım sistemim yüzünden (veya optimizasyon sorunundan ötürü) oyunda droplar çok fazla. Aynı programlar yüklü, fakat nedense bu defa açılıyor oyun. Yine Riot bir haltlar çevirmiş belli ki. Uzun lafın kısası, format attım açıldı bende. Bir deneyin.

Artı -1 Eksi
beyler toplainin coxum burda ben burdaki her seyi yaoptim olmadi ama boyle oldu insallah sizde ise yarar

Selamlar kral,

Ekran kartı sürücülerin olması gerektiğinden daha ileri tarihli olarak güncellenmiş gibi reis. Gel istersen ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp ardından da sıfırdan bir temiz kurulum yapalım. Bu sorunu çözecektir. ^^

Bilgisayarını Güvenli Mod'da başlatmanı istiyorum. İlgili bağlantıdan faydalanabilirsin bunun için.

-Windows 7 için: Gelişmiş başlangıç seçenekleri (güvenli mod dahil)

-DDU ile sürücülerini bilgisayarından kaldırmamız gerekiyor.

-DDU indirmek için: Display Driver Uninstaller Download version 18.0.2.8

-Cclenear ile de kayıt defteri ve süprüntü temizliği yapacağız.

-CCleaner indirmek icçin: Download CCleaner | Clean, optimize & tune up your PC, free!

-Kayıt defteri temcizleme:

-Normal bir şekilde tekrardan en güncel sürücüyü indirip, kuracağız.

-Ekran kartının en güncel versiyonunu indirebilirsin. ^^

Bu adımları uyguladıktan sonra özel bir oyunda bir deneme yaparak sonucu bana iletirsen çok sevinirim. ^^

İyi haberlerini bekliyorum, görüşmek üzere ♥
beyler driveri geri yuklemeyin sadece windows kendisi yuklesin onuda guncellestir bolumunden gucellestirmeleri deneteleye basarak hafif driver yukleyin internetden yuklemeyin o srun cikariyo

Artı -1 Eksi
Arkadaşlar Valorant kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere gelin ve win 10 kullanıyorsaniz win 7 çekin tam ekran iyileştirmesi var onuda açın ve reset atın olmassa ... Win tusu + r gelen ekrana services.ms yazın ve herhangi biryere tıklayıp v ye basın ve vgc yi bulun ona sag tik yapip başlatın ve otomatiki seçin

Artı -1 Eksi
Benim çözümümü denyebilirsiniz. Bendeki sorunda işlmecim yetmediği için oyun kapanıyordu işlmeciyi çalıştırmaya zorladım. Zaten Online'da taamen donuyordu botlarlan 20 FPS oluyordu. Ama açmıştım yani. İsterseniz benim yöntemimi deneyin.

Artı -2 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı