Valorant açılmıyor

ardsntc

Centipat
Selam drop düşürdüm ve Valorant'i indirdim anti hile programinin kurulmasi icin PC'yi yeniden baslattim ama oyun açılmıyor, çıldırmak üzereyim. İslemlerden baktim Riot crash handler, Riot services, Valorant exe ve Valorant Win64 shipping exe açılıyor. Sonra kapanıyor (bunu LOL lor ve pbe de yaşamıştım ticket yoluyla yardım almıştım bu sefer hepsi açılıyor fakat Vanguard yüklemesinden sonra [pc resetlendikten sonra] oyuna girilmiyor sadece üstteki yazdıklarım işlemlerde açılıyor ve ekrana hiçbir şey gelmeden geri kapanıyor). Oyunu onlarca kez silip yükledim fakat nafile. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Bende de aynı sorun devam ediyor oyunu 4 kez silip kaldırdım ama sonuç hala aynı görev yöneticisinden bakıyorum Valorant çalışıyor gözüküyor sonra kendi kendine kapanıyor.

Artı -1 Eksi
Bende de aynı sorun devam ediyor oyunu 4 kez silip kaldırdım ama sonuç hala aynı görev yöneticisinden bakıyorum Valorant çalışıyor gözüküyor sonra kendi kendine kapanıyor.

Aynı şekilde benim de çözüm şu an yok olsa da ben bulamadım.

Artı -1 Eksi
Ben de destek ekibine bilet gönderdim. Bana işlemcimin yetmediğini söylediler. Belki sizin işlemciniz de yetmiyordur.

Artı -1 Eksi
Sanırsam bende katıldım bu yolculuğa bayağı kullanıcıda bu sorun var ama hala çözülmedi. Herhangi biri çözümü öğrenirse yazmayı unutmasın lütfen.

Artı -1 Eksi
Artı -1 Eksi

Bunu bana da destek ekibi yolladı ama hiçbir işe yaramıyor boşa zaman kaybı..

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…