Valorant AFK kalınmadığı halde ceza verdi

Yagela

Picopat
Daha fazla  
Kaç kere AFK kalmadığım halde 1900 saat nedir? Daha yeni aldım banı ama böyle saçma sapan yere ceza yiyen çok gördüm aratınca. Niye böyle olduğunu da merak ediyorum. Counter'a mı geçsek acaba?

Kaç kere AFK kalmadığım halde 1900 saat nedir? Daha yeni aldım banı ama böyle saçma sapan yere ceza yiyen çok gördüm aratınca. Niye böyle olduğunu da merak ediyorum. Counter'a mı geçsek acaba?

AFK kalmadığınıza emin misiniz? 4.5 yıldır oynuyorum boş yere hiç ban yemedim. İllaha ki bir yerde içeri gidip gelmişsinizdir 1-2 dakikalığına ve sizi AFK olarak saymıştır ve report atan olduysa o yüzden olmuştur.

Hiç chat kullanmam Valorant'ın toksiklerinden dolayı. Ayrıca son maçımda hiç ama hiç AFK kalmadım hatta bugünkü tüm maçlarım böyleydi. Neyse bekleyeceğiz artık.

Trollersen veya 1 tur AFK kalsan bile ban atabiliyor. Ben 1 tur AFK bırakıp 2 sene ban yedim.

Ama şöyle yapabilirsin Riot 1 kerelik olmak üzere mute ya da ban açabiliyor.

Desteğe yaz Van-xx hatasını verdi internetim gitti cart curt bir şeyler de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı