Valorant aim gelişimi nasıl ilerletilir?

Happyakat79

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Valorant'ta maalesef uzun süredir antrenman ve ölüm maçı atmama rağmen aimimde kayda değer bir gelişme gösteremedim. Bu konuda neler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aim Lab yukle gunluk 30 dk calis + dot cross kullan.

Merhaba arkadaşlar Valorant'ta maalesef uzun süredir antrenman ve ölüm maçı atmama rağmen aimimde kayda değer bir gelişme gösteremedim. Bu konuda neler yapabilirim?
Hocam demek ki yanlış çalıyorsunuz en azından bu videoyu izleyin aiminizi geliştirmeniz için yararınıza olur peek çalışmayı ihmal etmeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kankam kendimden örnek vereyim 1 gün çalışıp bırakırsan hiç başaramazsın sadece Aim Lab+Poligon ikisi birden 1 saatten 2 saat yaptıktan sonra sadece 1 maç deathmatch atıp Full ranked gir bunu her gün yaparsan tamamsın.

Bu arada eklemek istiyorum kendi ayarlarınızı kendiniz bulun crosshair, fare hassasiyeti ve klavye ayarlarınız gibi ayarlarınızı kendiniz hangisinde daha rahat ediyorsanız daha iyi oynuyorsanız o şekilde kullanın yani demek istediğim sizin XANTARES'in ayarları ile oynamanız sizi iyi bir oyuncu yapmaz.

Aim Lab pratik için yararlı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı