Valorant aim nasıl gelişir?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aim'im çok güzel değil ve tutarsız nasıl anlatılır bilmiyorum ama şöyle: Girdiğim rekabetçi maçta birkaç tur iyi oynuyorum veya bir anda iyi oynuyorum ama sonra sürekli bozuluyor, genelde 16 falan vuruyorum maç sonuna kadar arkadaşlarım hep benimle dalga geçiyor bu yüzden onlarla oynamayı bıraktım. Aim'imi daha da geliştirmem gerekiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum, şu anki rankım altın 3 ve bir türlü platine çıkamadım 0-20kp arasında takılıyorum bir yükseliyor iki düşüyor. Aim'imi nasıl daha iyi yaparım? Nasıl daha iyi oynarım? Ne yapmam lazım?

Takma kafaya aim kısmının büyük olayı mental aslında. Yetenekli değilsen daha fazla oynaman gerek. Kill çok önemli değil valo için. Standart öneriler geçerli yine de tabi.

Çok fazla ölüm maçı oynamak faydalı olur. Sens tutarsız geliyorsa pratik alanında botlara mikro atışlar yaparak doğru sens ve DPI değerini tutturmalısınız.

Basit silahlarla daha çok oynayın Spectre gibi, bir süre sonra silahları değiştirirsiniz. Maç öncesi ısınmayı ihmal etmeyin. Gerekirse biraz kendinizi kasın.

Öncelikle akıl sağlığını korumak için oyunu bırakmanı daha sonrasında ise ranked maçlar arasında ufak deathmatchlar, trainingde flick çalışmanı tavsiye ederim. Arada bileğini rahatlat, olabildiğince relax oynamaya çalış. Günlük antrenmanlar yap. Ama en önemlisi rahat oynamak, çok kasmamak. İşin anahtarı :)

Yt den videolardan aim ayarı yap.
Sonra ayarları dene.
Rütbesiz 5 roundda dene.
Sonra artık aim alışıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı