Valorant ban sistemi nasıl çalışıyor?

Agony1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7800XT+13400F
Sürekli AFK kaldığımdan dolayı 324 saat ban yemiştim. Banım bitti aynı günde aptallık yapıp tekrar AFK kaldım ve hesabım askıya alındı. Ban açıldıktan sonra kaç gün oyuna girmezsem tekrardan küçük banlar yemeye başlarım? Çünkü bir daha yersem 1 yıl filan yiyeceğim muhtemelen.

Sürekli AFK kaldığımdan dolayı 324 saat ban yemiştim. Banım bitti aynı günde aptallık yapıp tekrar AFK kaldım ve hesabım askıya alındı. Ban açıldıktan sonra kaç gün oyuna girmezsem tekrardan küçük banlar yemeye başlarım? Çünkü bir daha yersem 1 yıl filan yiyeceğim muhtemelen.

Uzun bir süre ceza almazsanız ceza süreniz düşüyor ne kadar bir süre derseniz yapay zeka sisteme bağlı ucu cok açık bir soru çünkü.

Ben sürekli AFK kaldığım için en son 3 haftalık falan geçici ban yedim. Ban kaldırıldıktan sonra AFK kalmamaya özen gösterin. 2-3 ay böyle devam edin. Sonra saatlik vermeye devam eder. Fakat bunlar 324 saatin üstünde olabilir.

Uzun sürüyor diye biliyorum bir kaç ay gibi. Fakat tekrar AFK kalırsanız bir anda çok yükseğe çıkabiliyor ban zamanı.

Valorant Vanguard anti-cheat sistemi ile çalışıyor oyuna girerken hile açıkmı onun taramasını yapabiliyor AFK da ban sebebidir çünkü 5'e 5 oynanan bir oyunda 4'e 5 oynamak adaletli değil Valorant da bunu bildiği için ban atıyor ben 2 yıl ban yemiştim çünkü acil bir işim oluyor alt+F4 çektiğim için ban atıyor bunu yapmasıda güzel bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı