Valorant başlatılamadı hatası

BadKarma

Kilopat
Daha fazla  
Yorum yapmadan önce konunun hepsini "OKUMANIZI" tavsiye ediyorum.
Uzun süre sora Valorant'a tekrar başlamak istedim, istemciyi açtım güncellemeleri yaptı ardından başlattım Valorant ekranı gelmedi. İstemciye döndüm Valorant başlatılamadı hatası yazıyordu. Oyunu Denetim Masası'ndan kaldırmaya çalıştım o da olmadı tam ne yazdığını hatırlamıyorum ama arka planda çalışıyor gibisinden bir şey yazıyordu.

Biraz araştırınca forumdan birinin Revo Uninstaller önerdiğini gördüm denedim cidden çok teşekkür ederim ona işe yaradı, hiçbir kalıntı bırakmadan Valorant'a ait ne varsa sildim. Ardından temiz kurulum yaptım.

Oyunu tekrar başlattım yine aynı hatayı verdi... Kendim çözemedim bari Riot'a bildireyim yardımcı olsun dedim, yazdım ve beklendiği gibi 24 saati geçti hala cevap yok :D (İnanın bunu Avrupa suncusundaki bir Riot'a yazsam 24 saat içerisinde geri dönüş yapardı, TR'deki Rioterlar niye böyle anlamıyorum sadece Valorant için geçerli değil LoL içinde geçerli)
Ben de tekrardan kurcalamaya başladım. Kurcalarken asıl Valorant'ı çalıştırmayı denedim ve "Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir." yazıyordu. Ardından bunu araştırmaya başladım.

ProgramData'ya gir kısayolunu masaüstüne at, tam denetim iznini al, C'de ise D diskine kur vs hiçbiri işe yaramadı.

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum senin dediğin gibi yaptım hiçbir şey olmadı Valorant'tan dolayı bir problem olduğunu düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım giriyor nedensizce anlamadım.

Şu an bende de bu sıkıtnı var çözebildiniz mi?

Hocam ticket attık vallahi bekliyoruz başka çare yok gibi görünüyor.

Şu an bende de bu sıkıtnı var çözebildiniz mi?

Hocam merhaba tekrardan Riot'a defalarca yazdım olmadığı için birkaç bir şey yaptırdılar sonuç vermedi bende Bilgisayar'a format attım ve düzeldi problemim öyle söyleyim size iyi günler tekrardan.

Son düzenleme:
Hocam ticket attık vallahi bekliyoruz başka çare yok gibi görünüyor.

Hocam merhaba tekrardan Riot'a defalarca yazdım olmadığı için birkaç bir şey yaptırdılar sonuç vermedi bende Bilgisayar'a format attım ve düzeldi problemim öyle söyleyim size iyi günler tekrardan.

Ben de format attım, öyle düzeldi artık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı