Valorant bırakılıp CS:GO'ya geçilir mi?

Elmas aykut

Hectopat
Daha fazla  
Ben Valorant oynuyordum ama çok sıkılmaya başladım. Zaten New World oynuyorum günde 2-3 maç atıyorum. Hesabımda fazla bir şey yok. Spectrum Phantom ve Battle Pass var. Hesabı satmayacağım. Bırakıp CS:GO'ya geçilir mi? Bir de oyun çok zor mu? Zaten günde 2-3 maç giriyorum onda da kanser olmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Valorant oynuyordum ama çok sıkılmaya başladım. Zaten New World oynuyorum günde 2-3 maç atıyorum. Hesabımda fazla bir şey yok. Spectrum Phantom ve Battle Pass var. Hesabı satmayacağım. Bırakıp CS:GO'ya geçilir mi? Bir de oyun çok zor mu? Zaten günde 2-3 maç giriyorum onda da kanser olmak istemiyorum.

CS:GO'da güzel oyundur FPS oyun geçmişin varsa rahat oynarsın CS:GO'yu. Ama niye bırakıyorsun ki Valorant'ı? Canın sıkıldıkça gir oyna ikisini de illaki her oyunda iyi olmanız gerekmiyor. Zevkini çıkartmaya bakın.

Oyundan yana sıkıntınız olmasa da oyuncular sizi deli edebilir. Türk oyuncu kitlesi komple kanser olduğu için o konuda size garanti veremeyiz. Yine de bu anlamda CS:GO'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Hangi oyun olursa olsun, elinizde imkan varsa Avrupa sunucularında oynamaya çalışın.

Hocam Valorant'ta kalın daha iyi ve çok oynanılıyor CS:GO çok kötü hale geldi ve FPS düşüşü var CS:GO'da

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı