Valorant bronz aim rutini

Çok rekabetçi girmem ama aimimi geliştirmek istiyorum. Aimimle ilgili videoları bırakacağım şu anda sadece günde 3 kez DM giriyorum :). Önerilerinizi bekliyorum. Bir de tam gazda mükemmelim ama rekabetçi girince bir şey oluyor bana. DM'de neredeyse her maç 1. oluyorum Game sensim düşük sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arada DPI 900 sens 0

Oyun içinde sol üstteki haritaya bakmaya çalış. Senin göremediğin veya takım arkadaşının görüp senin göremediğin rakipleri haritadan görebilirsin. Nerede smoke var nerede duvar vs. bunları haritadan bakarsan bu sana çok yardımcı olur.

Oyun içinde sol üstteki haritaya bakmaya çalış. Senin göremediğin veya takım arkadaşının görüp senin göremediğin rakipleri haritadan görebilirsin. Nerede smoke var nerede duvar vs. bunları haritadan bakarsan bu sana çok yardımcı olur.
Bunu alışkanlık haline getirdim zaten. Sadece o kliplerde bela atacağım için heyecanlanmış olabilirim :D .

bu da poligon şuanda çektim

Bunu alışkanlık haline getirdim zaten. Sadece o kliplerde bela atacağım için heyecanlanmış olabilirim :D.

bu da Poligon şu anda çektim.

Benim bildiğim bronzlar W tuşuna basmak için klavyeye bakıyor senin aimin rankına göre güzel rahat oynayarak rank atlayabilirsin.

Alıştırma botlarını aç botların ortasına geç ve etrafında döne döne ister tap at ister 2 3 mermi at 2'li flick dene birkaç hafta yap bunu sonra değişimi görürsün bir de her adam gördüğünde eğilip tarama sağ sol yaparak 2 3 mermi at.

Benim bildiğim bronzlar W tuşuna basmak için klavyeye bakıyor senin aimin rankına göre güzel rahat oynayarak rank atlayabilirsin.

Alıştırma botlarını aç botların ortasına geç ve etrafında döne döne ister tap at ister 2 3 mermi at 2'li flick dene birkaç hafta yap bunu sonra değişimi görürsün bir de her adam gördüğünde eğilip tarama sağ sol yaparak 2 3 mermi at.

Mainimden dolayı da kötü oynuyor olabilirim. Neon ya da Reyna oynuyorum. Çünkü takım arkadaşlarımın hiç katkısı yok ve duom da yok. Ama başka bir ajan tercihi daha iyi olabilir belki. Gekko iyi geliyor bana. Sizce geçeyim mi?

Bir de zaten eğilme tuşunu 5'e atadım kullanmıyorum bile

Mainimden dolayı da kötü oynuyor olabilirim. Neon ya da Reyna oynuyorum. Çünkü takım arkadaşlarımın hiç katkısı yok ve duom da yok. Ama başka bir ajan tercihi daha iyi olabilir belki. Gekko iyi geliyor bana. Sizce geçeyim mi?

Olabilir senin terciğin chyper de deneyebilirsin düzgün setup attınmı adamlar sideye girerkenmin 2 adam vurursun.

Bunu alışkanlık haline getirdim zaten. Sadece o kliplerde bela atacağım için heyecanlanmış olabilirim :D.

bu da Poligon şu anda çektim.

Şimdi sana şöyle benim rutinin kolay versiyonunu verim bunu rekabetci girmeden once yapmaya ozen goster arkadaki parkuru bitirmene gerek yok 5 ila 10 dk parkur yap sonra kolay moda ve yavasca fareni adamlarin kafasina girip sadece 1 mermi fazla atma sonra geri ortadaki tahtaya adam cikinca geri adama fulleyene kadar devam fulledikten sonra orta moda ayni seyi bunda da yap bunu da fulledikten sonra zor moda gec ve en fazla 3-4 mermi at bir adama ve en az 15 yap yaptiktan sonra 2 kere daha 15 yap toplamda zor modda 3 kere 15 yap ondan sonra TP'den girip spike cozme yerinde zor modda 3 kere ust uste bitir 2 kere bitirdin 3. de öldün 0'dan basla onemli olan ust uste 3 kere bitirmek soylemeye gerek yok diye dusunuyorum ama yetenek kullanma. (rankım yücelik) ben bu antrenmanin sadece zor modda 15 degilde en az 23 yapmadan birakmiyorum tek farki o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı