Valorant bronz aim rutini

10 civarı maçım var ve gümüşüm şu an. Bronz, gümüş elo tek oynuyorsanız şans işi. Feedleyen çok oluyor. En son maçımda Sage duvar atmayı bilmiyordu mesela. Çok iyi oynarım vura vura takımı taşırım diyemiyorsanız bir Duo bulun.

10 civarı maçım var ve gümüşüm şu an. Bronz, gümüş elo tek oynuyorsanız şans işi. Feedleyen çok oluyor. En son maçımda Sage duvar atmayı bilmiyordu mesela. Çok iyi oynarım vura vura takımı taşırım diyemiyorsanız bir Duo bulun.
Biraz klasik gelebilir ama arkadaşım yok cidden. İnternetten insanlarla samimi olmayı da çok sevmiyorum. Vura vura taşıma olayı da olmuyor maçta 34 vursam bile kaybedebiliyoruz her el bela gelemiyor maalesef ki .

Çok rekabetçi girmem ama aimimi geliştirmek istiyorum. Aimimle ilgili videoları bırakacağım şu anda sadece günde 3 kez DM giriyorum :). Önerilerinizi bekliyorum. Bir de tam gazda mükemmelim ama rekabetçi girince bir şey oluyor bana. DM'de neredeyse her maç 1. oluyorum Game sensim düşük sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arada DPI 900 sens 0.32.

Rehber olması adına jadolive Valorant öğreniyorum izleyebilirsiniz 1 ay gibi sürede aimi geliştiriyordu.

Aimlab de arama yerine curry yaz 12 antrenmanlı bir playlisti var onu günde en az 3 kere oyna. Ardından poligona gir ve guardian chamber ın head hunteri ve vandal gibi silahlarla eğitim yap. 50 düşman öldürü aç one tap atmaya çalış hepsine flick dene. Ardından 10-20 kere orta-hızlı modda 20 düşman öldür. Enerjin bitene kadar dm at. Dm yi şöyle yap: 25 e kadar one tap at vandalla sonra burst atarak devam et.

Dostum bu nasıl bir bronz? En fazla rankın altın veya plat olması lazım. Çok iyisin reflekslerin muhteşem ötesi âdeta, gerçekten tebrik ediyorum dostum bu arada sen nasıl bronzdan çıkamıyorsun ya bu aimle?

Dostum bu nasıl bir bronz? En fazla rankın altın veya plat olması lazım. Çok iyisin reflekslerin muhteşem ötesi âdeta, gerçekten tebrik ediyorum dostum bu arada sen nasıl bronzdan çıkamıyorsun ya bu aimle?
Trolller yüzündendir. He bir de frankfurt ve paris gir istanbul girme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı