Valorant bronz aim rutini

Bu oyunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız oyuna daha çok vakit ayırmalısınız. Aimlabs ve Poligon rutinleri sizin fareyi daha rahat kontrol etmenize yardımcı olan şeyler. Ayrıca bu oyunda bence aimden de önemli olan çok fazla unsur var movement gamesense (trade almak rotasyon atmak yetenekleri verimli bir şekilde kullanmak, overpeek atmamak vs.) gibi. Yani lafın kısası tüm bunları zaten oyun hakkında daha çok içerik tüketip, oyunu daha çok oynarsanız zamanla otomatik olarak edineceğiniz şeyler. Kaldı ki aiminiz de liginize göre yeterli seviyede.

Dostum bu nasıl bir bronz? En fazla rankın altın veya plat olması lazım. Çok iyisin reflekslerin muhteşem ötesi âdeta, gerçekten tebrik ediyorum dostum bu arada sen nasıl bronzdan çıkamıyorsun ya bu aimle?
Teşekkür ederim :D . Dün bir daha girdim dereceli bilmediğim haritada 13 bildiğim haritada 22 vurmuşum. Sanırım biraz da map bilgisinden.

Bu oyunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız oyuna daha çok vakit ayırmalısınız. Aimlabs ve Poligon rutinleri sizin fareyi daha rahat kontrol etmenize yardımcı olan şeyler. Ayrıca bu oyunda bence aimden de önemli olan çok fazla unsur var movement gamesense (trade almak rotasyon atmak yetenekleri verimli bir şekilde kullanmak, overpeek atmamak vs.) Gibi. Yani lafın kısası tüm bunları zaten oyun hakkında daha çok içerik tüketip, oyunu daha çok oynarsanız zamanla otomatik olarak edineceğiniz şeyler. Kaldı ki aiminiz de liginize göre yeterli seviyede.

Bende aynı düşünüyorum özellikle yeteneklerimi ben bile fark ediyorum boş bir şekilde kullandığımı. Bir tek Reyna'da doğru düzgün yetenek kullanabiliyorum ama o karakteri kullanasım gelmiyor tek başıma oynuyormuş gibi hissediyorum.

Bunu alışkanlık haline getirdim zaten. Sadece o kliplerde bela atacağım için heyecanlanmış olabilirim :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu da Poligon şu anda çektiren

Sen bronz değilsin kanka bronzlar eğilir tarar burst atmaz. Sens konusuna gelecek olursak Poligon'da gördüğüm kadarıyla aimin stabil değil bol bol oyna DM at her şey olur.

Sen bronz değilsin kanka bronzlar eğilir tarar burst atmaz. Sens konusuna gelecek olursak Poligon'da gördüğüm kadarıyla aimin stabil değil bol bol oyna DM at her şey olur.
1720548500928.png

Bronzum gerçekten yeni sezonda derecesize atmıştı yine bronz oldum. Bronzda başlattı yani ama bu sefer çıkacağım gibi duruyor :D . Hadi inşallah.

Dediklerinizi yaptım hocam böyle bir gelişme var. Yani:
  • 5 dk parkur.
  • Poligon'da zor modda 15 kill 2 kere üst üste (aimim bir iyi oluyor bir kötü o yüzden 2 kere)
  • Spike modunda 3 kere üst üste seri yaparak zor modda kazanma (ikisinde de)
-Botların ortasına geçip dönerek vurmak.
- Poligon'da olan bot kısmında 2 kere kafa vurup diğer tarafa geçip yine vurmak
Bunları yaptıktan sonra bir süre biraz gelişti daha da yapacağım👍
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 1720548493737.png
    1720548493737.png
    443,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı