Valorant CİMER saçmalığı

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şikayet etmeyeceğini düşünüyorum ama olayı yine de anlatayım.
Bir tane 16-17 yaşlarında bir şahıs geldi. Bu arkadaş herkese... Çocuğu diye diye kafa patlattı. Troldü zaten. Sonra bana bayağı sövmeye başladı a**eni şurada paylaşacağım diye küfür falan etti bende buna ettim aynı şekilde. Ben yazarak o sesli sohbet ile. Sonra 3 kill farkı olmasına rağmen bronz o* diamond 1'im falan dedi işte ondan sonra seni CİMER'e şikayet edeceğim falan dedi (ben ya şikayet ederse diye düşünüyorum).benim anlamadığım böylesi bir tiple ilk defa karşılaştım, mesela LoL oynarken bile bu kadar toxic birisiyle karşılaşmamıştım.(oyunda arkadaşım vardı bir de o sonuncuydu maçta ona da sövdü bu arada).oynayış olarak iyi olsam da oyunun sistemini pek bilmiyorum ama arkadaşımla sesli sohbetten raporladık bu kişiyi. Çok uzattım ama yani adam oynayış zevkimi mahvetti. Gercekten sinirim bozuldu. Acemiysem kusura bakmayın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka kendi de küfür ettiği için sana dava açmayacaktır. Ki zaten böyle şeyleri çok gördük kimse kimseye bu kadar kolay dava açamıyor.

Reis hiç olasılık vermiyorum muhtemelen gözünü korkutmaya çalışmıştır ama diyelim ki CİMER'e vb. şikayet etti, eğer dediğin gibi ilk küfür eden o ise yine hiçbir şey olmaz.(iki tarafta karşılıklı hakaret ettiği için iki tarafta suçlu durumda, mahkeme vb. gibi olaylar gelişirse bir yaptırım olmaz çok yüksek ihtimal ile.)

Bir tane 16-17 yaşlarında bir şahıs geldi. Bu arkadaş herkese... Çocuğu diye diye kafa patlattı. Troldü zaten. Sonra bana bayağı sövmeye başladı a**eni şurada paylaşacağım diye küfür falan etti bende buna ettim aynı şekilde. Ben yazarak o sesli sohbet ile. Sonra 3 kill farkı olmasına rağmen bronz o* diamond 1'im falan dedi işte ondan sonra seni CİMER'e şikayet edeceğim falan dedi (ben ya şikayet ederse diye düşünüyorum).benim anlamadığım böylesi bir tiple ilk defa karşılaştım, mesela LoL oynarken bile bu kadar toxic birisiyle karşılaşmamıştım.(oyunda arkadaşım vardı bir de o sonuncuydu maçta ona da sövdü bu arada).oynayış olarak iyi olsam da oyunun sistemini pek bilmiyorum ama arkadaşımla sesli sohbetten raporladık bu kişiyi. Çok uzattım ama yani adam oynayış zevkimi mahvetti. Gercekten sinirim bozuldu. Acemiysem kusura bakmayın...

Edemez :D CİMER zaten şikayetleri doğru dürüst iplemiyor artık. Riot'un da CİMER'in de başka işi gücü yok zaten buna bakacak. Arkadaşı tekrar görürseniz hayal gücünü tebrik ettiğimi de söyleyin lütfen :D

Bir oyun da her küfür eden mahkemeye verilseydi, eminim ki hepimiz olmasasak bile birçoğumuz hakim karşısına çıkardık. Bir de CİMER'e? Bence şahsi fikrim sizi korkutmak için söyledi. Kaldı ki kendiside küfür etti zaten. 😅

Daha geçen CS:GO oynarken adam seslide anne, baba, kardeş, din ve kitap ne varsa hepsine sövüyordu. Bu adamların yaşadıkları varoluşsal krizleri çözdüğüm gün, evrenin sırrını çözmüş gibi olacağım.

CİMER bakar mı bilmem ama kanıtlayabildiği sürece hakaret davası açılabilir. Standart dava açma süreci işler. Gider şikayetçi olur, hakaret davası açılabilir aleyhinizde. Ki siz de karşı dava açabilirsiniz, çünkü karşılıklı küfürleşmişsiniz. Sonrasında dava önemli bir dava olmayacağı için epeyce bir süre açık kalır, en son bir karar verilir, eğer suçlu bulunan taraf veya tarafların daha önce herhangi bir sabıka kaydı yoksa veya infazı ertelenen bir cezası yoksa, yeni alınan ceza para cezasına çevrilir. Tarafların gelir-gider durumları göz önüne alındığında uygun bir taksitlendirme ile ödenir ceza.

Buraya kadar anlattığım, normal işleyiş süreci. Ama genel olarak şimdi herkes birbirini korkutma amacıyla böyle şeyler söylüyor. Üstelik kendisi de etmiş küfür. Zannetmiyorum şikayetçi olacağını falan.

Edemez :D CİMER zaten şikayetleri doğru dürüst iplemiyor artık. Riot'un da CİMER'in de başka işi gücü yok zaten buna bakacak. Arkadaşı tekrar görürseniz hayal gücünü tebrik ettiğimi de söyleyin lütfen :D

Daha geçen CS:GO oynarken adam seslide anne, baba, kardeş, din ve kitap ne varsa hepsine sövüyordu. Bu adamların yaşadıkları varoluşsal krizleri çözdüğüm gün, evrenin sırrını çözmüş gibi olacağım.
Evrenin sırrını çözme taktiğinize hayran kaldım hocam. 😅

İlk konu başlığında "Cimer saçmalığı" okudum. Nasıl bir başlıktır bu dedim bir an kendi kendime. 😅 Hocam sesli küfür eden arkadaşın sesinden az çok yaş tahmini yapmışsınızdır. CS:GO oynamaya başlayalı küfür kültürüm genişledi. Dava açanlar, hakim olanlar, avukat olanlar, iç işleri bakanı amcası olanlar neler gördük neler. Anlat anlat bitmez. Ki dediğiniz tarz küfür eden kişiler genelde küçük yaş olup, troll yapıyorlar. Böyle bir durumda Cimer'e başvurmak ne alaka orası da garip sanki. :) takmayın kafanıza. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı