Öyle demeyin hocam 60 ile 75 arasında kâğıt üstünde ufak fakat görüntüde büyük fark var.Pek fark etmez, ama ben olsam 60 Hz’de oynardım. 15 Hz için gözüme yazık etmem![]()
Öyle demeyin hocam 60 ile 75 arasında kâğıt üstünde ufak fakat görüntüde büyük fark var.
Evet aslında düşününce %25 artış oluyor, ama görüntü kalitesi baya düşüyor ve muhtemelen uzaktaki düşmanları seçmesi zorlaşır. 1080p’de neredeyse %60 daha fazla piksel gösterilecek. Ayrıca tam katı olmayan çözünürlüklerde bulanık gözükebilir. Aşırı rekabetçi değilse ben yine de 1080p diyorumÖyle demeyin hocam 60 ile 75 arasında kâğıt üstünde ufak fakat görüntüde büyük fark var.
Kendisi bilir fakat uzaktaki düşmanları görmesinde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Öyle olsa E-sporcular neden 4.3 çözünürlükte oynasın ki?Evet aslında düşününce %25 artış oluyor, ama görüntü kalitesi baya düşüyor ve muhtemelen uzaktaki düşmanları seçmesi zorlaşır. 1080p’de neredeyse %60 daha fazla piksel gösterilecek. Ayrıca tam katı olmayan çözünürlüklerde bulanık gözükebilir. Aşırı rekabetçi değilse ben yine de 1080p diyorum![]()
Zaten büyük gözüktüğü için 4:3 oynuyorlar. Alışkanlık kısmına da katılıyorum.Yerinizde olsam 4:3 çözünürlüklerden birinde oynardım, örneğin ben 960p'e oynuyorum oyunu alışkanlık meselesi bence 4:3 olduğunda adamların kafası daha büyükmüş gibime geliyor.
Mantık olarak çözünürlük arttıkça uzaktaki düşmanlar daha kolay görünür. 4:3 ayrı bir konu. En boy oranını değiştirme sebepleri ya alışkanlık ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi daha büyük görmek için.Kendisi bilir fakat uzaktaki düşmanları görmesinde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Öyle olsa E-sporcular neden 4.3 çözünürlükte oynasın ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.