Valorant & CS benzeşmesi

CS ile aynı mekanik derken? CS'nin getir götürünü yapar Volarant bu mekanikler ile, oyunda ne mekanik ne kişileştirme var. Volarantta tatmin duygusu bile yok HS attığın zaman, artı daha doğru düzgün oyun modu bile yok. Bu tarz oyunlar bizim işimize gelir Valve arada bir CS güncelliyor sayelerinde.

Volerant'ın sonu Pubg, Fortine, Overwatch gibi olacak şu an yeni olduğu için hit alıyor. Bunlardan biraz daha iyi yerde kalabilir arkasında Riot Games olduğu için.
Bi bismillah oyun yeni çıktı bu kadar erken kara vermeyin.Oyuna yeni modlar gelecek açıklamalar yapıldı.Birde RAZE'Yİ NERFLEYİN LA YETER BELEŞ KİLL ALIYOLAR ANCA ELİ OLAN OYNUYO KOL BİLE LAZIM DEĞİL.

İnsanlarımız ne kadar bencil piysada sadece cs go mu olacak her oyun birine benzer e o zaman crysisten sonra başka oyun yapılmasın abi varmı böyle şey owerwacth var her oyunun mekaniği farklıdır cs go oynadım her el 1 hileci var valorant daha güçlü bir oyun bilgisayarı csye yetmeyenler oynayabilir cs godaki gölgelendirmeler abartı ben şahsen valorant oynarken daha çok keyif alıyorum valorant yeni çıkmasına rağmen büyük kitleler elde etti 2012 den beri olan oyunu geçemedi diyorsunuz 8 sene sonra valorant mı cs go mu daha çok oynanıyor görürürz oyun bu sene çıkmasına rağmen falza oynanıyor

İnsanlarımız ne kadar bencil piysada sadece CS:GO mu olacak her oyun birine benzer e o zaman Crysis'ten sonra başka oyun yapılmasın abi var mı böyle şey owerwacth var her oyunun mekaniği farklıdır CS:GO oynadım her el 1 hileci var Valorant daha güçlü bir oyun bilgisayarı csye yetmeyenler oynayabilir CS:GO'daki gölgelendirmeler abartı ben şahsen Valorant oynarken daha çok keyif alıyorum Valorant yeni çıkmasına rağmen büyük kitleler elde etti 2012'den beri olan oyunu geçemedi diyorsunuz 8 sene sonra Valorant mı CS:GO mu daha çok oynanıyor görürürz oyun bu sene çıkmasına rağmen falza oynanıyor.

Haklısınız ama CS:GO eski bir oyun hile koruması açısından abarttınız ondan sonra Valve (sanmıyorum) belki yeni CS çıkarır (inş Half-Life çıkarır) ondan sonra her oyunda olan bir şey yeni çıktığı zaman büyük kitleler toplamak insanlar oynar sonra eski efsaneler oynanır bence Valorant unutulur gibi.

Ben kişisel görüşlerimi paylaştım. Volarant bence de unutulup gider. Farklı olanlar kalır. Lol farklıydı, yıllara dayandı, CS ilkti ve farklıydı o da yıllara dayandı. Artık yeni bir oyun keşfedilmeli. Nasıl bir anda battle royal oyunları çıktı ve pubg dünyanın en çok oynanan ve kazandıran oyunu haline geldiyse, yine farklı tarz, diğerlerinden copy paste olmayan bir oyun gelmeli ki tutsun. Volarant CS den farklı olabilir ama özünde aynı mantık. HS tek, tararsan mermi dağılır, yavaş yürürsen ses çıkmaz, bomba kur bomba çöz, silahların bile sadece tipleri değişik özellik olarak CS silahlarıyla aynı. Ben oldum olası CS sevmedim, herkes her oyunu sever diye bir kaide yok ama CS yi tutarım, dalında tekdi ve bu zamana kadar geldi. İlk okul zamanlarında internet kafede oynadığımız günlerin hatrı vardır hala. Belki benim gibi CS den haz alamayıp volarant deneyenler vardır ama ömürleri uzun değil bence.

Söz konusu Riot, neden böyle bir beklentiye girdin ki? Bu adamlar hangi işi iyi yaptılar ki? Bir tek skin yapmasını biliyorlar o da son zamanlarda çocuk oyuncağı haline geldi. Pembiş pembiş skinlerden başka bir şey göremiyoruz. League of Legends ile Dota benzeşmesini de düşünmelisin bence, LoLdeki karakterlerin %80'i Dota'dan çalıntı :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı