Valorant daha iyi oynamak için neler yapılır?

beytogta4sorun

Picopat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
35
Merhaba arkadaşlar. Valorant başlayalı 4-5 ay oldu ama gümüşden çıkamıyorum. Eskiden her el 15-20 vururken şimdi 5-10 vuruyorum.
Oyunda öldürürken herkes iyi oynarken ben çok kötü oynuyorum. YouTube'den video izledim bir sürü cross denedim olmadı. Yani kötü oynuyorum. Nasıl iyi oynayabilirim nasıl kendimi geliştirebilirim? Yani herkes iyi oynarken benim kötü oynamam gerçekten benim için çok kötü. Arkadaşlarımla da oynayamıyorum. Kötüyüm kendimi geliştiremiyorum. Adam geliyor tek atıyor böyle kötü oynadıgım için çok sinir oluyorum. Oyunda kendimi bir türlü geliştiremiyorum kötüyüm ne yapmam lazım. Çoğu şeyi denedim olmadı ne yapmam lazım şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bence aynı sorun CS de de oluyorsa aim sıkıntılıdır ama Valorant'ta oluyorsa sadece oyunun mekaniklerine alışmamışsındır belki.
 
İlk olarak sisteminiz mavi ekrana düşmemeli. İkinci olarak dikkatinizi dağıtacak şeyleri uzaklaştırın. YouTube'den gördüğünüz crosshair'lar size uygun olmayabilir. Kendiniz size uygun bir crosshair yapın. Ayrıca rakipleri ya da gıcık takım arkadaşlarınızı susturun.
 
Hocam ben 1 yılda gold'a çıktım ne diyorsunuz? Çokça oynayarak aim geliştirebilirsiniz.
Biraz abartıya kaçmış, bence düşük eloların en büyük sorunu Vandal ile spray yapmaları, phantom ile güzel bir oyun çıkarabilir ki geçen smurf hesap ile gümüş 1 girdim, takımda çıt çıkmıyor.
 
İlk olarak sisteminiz mavi ekrana düşmemeli. İkinci olarak dikkatinizi dağıtacak şeyleri uzaklaştırın. YouTube'den gördüğünüz Crosshair'lar size uygun olmayabilir. Kendiniz size uygun bir Crosshair yapın. Ayrıca rakipleri ya da gıcık takım arkadaşlarınızı susturun.

Mavi ekran mavi ekran verse zaten oynayamaz?
 
Yanlış anlama ama "cross denedim olmadı" diyen birisinin gelişmesi zor. Üstelik 4-5 ay oldu oynuyorsun ve gümüşten yukarı çıkamadığını söylemişsin. Yani herkes her oyunda iyi olmak zorunda değil, olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bir oyucuda bulunması gereken en iyi nitelik kesinlikle pratik zekası olmasıdır. Bu eksikliği yaşıyorsan bence başka oyunlara yönelmeyi dene...Ya da seviyeni kabul et ve eğlencesine takılmaya devam et. Ve illa ki kasmak istiyorsan eğer bunun için uğraş, ama dediğim gibi pratik zeka önemlidir. Açıkcası şahsen ben cross deneyerek iyi olacağını sanan birisinin çok iyi olacağını sanmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı