Valorant daha iyi oynamak için neler yapılır?

Odin kullanılmasından rahatsız olmuyorum ama Riot'un neden Odin'e nerf getirmediğini anlayamıyor ve sinir oluyorum.
Gerçi getirdi mi bilmiyorum son yamaları okumadım.

Odin kullananların aimi oturtması biraz sürüyor yani bir skill ile yerinden edilirse aim alması biraz daha zor olur ben öyle yaparım hep.

Başka türlü kendilerini en iyisi olarak hissedemiyorlar. Hayır şu kadarını bile anlayamıyorlar. Odin alanların amacı zaten genelde diğer oyuncuları tilt etmek, tam olarak şu kıvama getirmek. Ben bile yapıyorum ve herkes aynı kafa da konuşmaya başlıyor. Komedi. Hayır çok iyiysen ölme o zaman, al Vandal'ını tek at kafama değil mi 🤣

Tabii ki de aimin iyiyse oyunu oynarsın bu dövüşürken yüzüme vurmayın demek gibi bir şey.
Yabancı sunucularda oyna ki kanser olma, oyuna odaklan.

Yabancı sunucuya katılacak iyi internet mi var Türkiye de hocam.

Hassasiyet çok önemli. Ben ilk oyuna başladığım zaman 1500 dpi ve 2 hassasiyetle oynuyodum. Sonradan farkettim ki tamamen şans eseri adam vuruyorum. Uzun süre oynamayı bıraktım. Şimdi yeniden başladım 800 dpi ve 0.75 hassasiyet ile oynuyorum ve elime tam oturdu. Youtube'daki aim geliştirme videolarını izleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı