Valorant demir rankdan çıkamıyorum

Bu Valorant'ta rank kasmaya çalışanları anlamıyorum. Kardeşim oyununu oyna işte niye takıyorsun "demire bronza". Eğlenmek için oyna. İster Radiant ol eline bir şey geçmeyecek. CS:GO olsa anlarım. Çünkü sonda falan kasa düşürüyor. İnsanlar oradan fena para kazanabiliyor. Ama Valorant boş oyun. Oyuncuya da bir yararı yok. Sadece Riot para kazanıyor oyunucunun eline bir şey geçmiyor.
 
İmmo oyuncusu olarak söylüyorum, iyi bir bilgisayarınız yoksa uğraşmayı bırakın. Eğer demirden çıkamıyorsanız FPS oyunları sizin için değil demektir. Gelişebilecek bir kapasiteye sahip bir oyuncunun en az bronza çıkması gerekiyor diye düşünüyorum. Bu imkansız değil ama bunun için uğraşmanız gerek. Aim çalışmalı ve nasıl peek atacağınızı vb. öğrenmelisiniz. Bütün rekabetçi maplerini bilmelisiniz, spotları bilmelisiniz, ajanların bütün özelliklerini bilmelisiniz... Bunları öğreneceğim, yapabilirim diyorsanız sizin için sınır yoktur.

Hocam bende Silver elodan çıkamıyorum taktikleriniz neler?
 
Valorant' ı bir ara deneyimleyen CS oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim ; Valorant oyuncularının (özellikle rank' ı düşük olanlar) beyni çalışmıyor ya da onlar beyinlerini kullanmıyor. Kötü oynamalarında sorun yok ama birazcık beyinlerini kullansınlar yani. Yüksek rank' lara çıkmak ile uğraşmadım. Düşük rank' lar böyledir diye umuyorum en azından. Ping sorunu olup olmadığını kontrol edin. Karşı takıma mute atın. Takıma düzgün oyuncular geliyorsa onları beraber oynamaya teşvik edin.
 
Oyunun aim sistemi çok kötü. İstediğim noktaya sıkmıyor hiç. CS:GO daha iyi bu konuda. Yani CS:GO gibi bir oyundan Valorant'a geçip demir olmak çok anormal olmazdı.

Benim tavsiyem dereceli oynama hiçbir oyunu, hard oynayıp kanser olmaktansa eğlencesine normal maç gir.
Saçmalık. Bugün immo ve radilerin %90'ı CS'den geçme. Elmas ve platların yarısı eskiden CS'yi en az 200-300 saat oynamış insanlar.

İstediğim noktaya sıkmıyor hiç nasıl bir saçmalık asıl onda patladım ben. One tap atanlar, nasıl atıyor asla crosshaira gitmiyorsa mermi? Napıyor, sapmayı mı hesaplıyor ateş etmeden önce? %30-35 hs ratei olan insanlar ateş etmeden önce "Hımm, bu sefer mermi cross'un %3 sağına gidecek ben biraz sola çekeyim." falan mı diyor sanıyorsun. Düşük rank kötü aim bahanesi bu.
 
Hocam bende Silver elodan çıkamıyorum taktikleriniz neler?
Daha önce bir konu da silver stuck bir oyuncuya yardımcı olmuştum. Genelde yapılan hata kendinizin iyi olduğuna inanmak ve hatalarınızı görmezden gelmek.
Konu bu, istersen bir incele. Konu sahibi frag movie atmıştı. Ona göre cross placement vb hatalarını söylemiştim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı