Valorant Demir ve Bronz oyuncular için e-spor var mı?

Olay sadece aim takım oyunu ile falan alakası yok iyi oyuncu takımı taşır zaten. Ya oyun bilgin yeterli değildir yada aimin. İşini zorlaştıran bir troll varsa belki bir ihtimal taşımakta zorlanabilirsin.

TR sunucusunda girmeyin çok troll var, ya da oyundan bulduğunuz iyi oynayan bir takımla ekip olarak girmeyi deneyin, bu şekilde rütbenizi yükseltebilirsiniz.

Bronzdan çıkamıyorum ya. Hep troll gelip duruyor. Duom var o da oynayamıyor. Çıkamıyorum şu ranktan ya.

Çıkamamanın 2 ana sebebi vardır.

1. neden aimin ve oyun tarzın.
2. neden oyunu oynadığın sistem ki bu neden aimin ve oyun tarzın ne kadar iyi olsa da seni bir noktaya kadar getirebilir.
Yaklaşık 1 yıl önce başladım ben Valorant'a CS 1.3 ve 1.6'yı yaklasık 17 yıl oynadım zamanında wcg ve esl gibi turnuvalarda Türkiye içerisinde takımımla derecelerde aldım FPS oyunlarında aimime çok güvenirim ama Valorant'a ilk başladığımda oynadığım sistem 60Hz ve i5 işlemcili bir laptoptu 7-8 ay boyunca en fazla çıktığım rank Gold-2 oldu. Daha sonra laptopumu değiştirdim i7 ve RTX'li bir laptop alıp yanına 240 Hz harici monitör aldım 1 haftalık alışma sürecinden sonra 1.5 ay içerisinde önce plat sonra dia ve şu anda immo 2 olarak oynuyorum ve tüm maçlarıma solo giriyorum :)
Dediğin gibi oyunda çok toxic var ancak rank atlayamama sebebinin %30una etki ediyor bu toxic oyuncular diğer %70'lik kısım oyun tarzın, aimin ve sisteminle alakalı tamamen.

Neden bu konuya yazdığım mesaj siliniyor ben anlamıyorum benden bu kadar daha da girmem bu foruma konuyu saçma bulduğumu yazdım mesajımı siliyorlar hemen aynen demirlerin e spor turnuvaları var ödülüde 1 milyon dolar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı