Valorant Donanım Banı Kaldırılabilir mi?

• Konuyu başlatan Ediz41
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.909

Ediz41

Hectopat
Makaleler
2
Dün CS 1.6'da arkadaşıma şaka yapmak için bir hile indirmiştim. CS 1.6'dan çıktıktan sonra Valorant'a girdim. Arkadaşım ile birlikte hiçbir sıkıntı olmadan oyunu oynadım. Bugün açtığında ise donanım banı yediğimi öğrendim. Ticket attım ancak 3 aylık bir ban yediğimi söylediler. Nasıl düzeltebilirim? Haksız yere 3 ay beklemek ve CS 1.6 hilesini arkadaşıma şaka yaptıktan sonra sildim. Bunun çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün CS 1.6'da arkadaşıma şaka yapmak için bir hile indirmiştim. CS 1.6'dan çıktıktan sonra Valorant'a girdim. Arkadaşım ile birlikte hiçbir sıkıntı olmadan oyunu oynadım. Bugün açtığında ise donanım banı yediğimi öğrendim. Ticket attım ancak 3 aylık bir ban yediğimi söylediler. Nasıl düzeltebilirim? Haksız yere 3 ay beklemek ve CS 1.6 hilesini arkadaşıma şaka yaptıktan sonra sildim. Bunun çözümü var mıdır?
ticket attıktan sonra ne kadar ban sürenin kaldığını direkt yazıyorlar mı? nasıl öğrendin?

Ticket attıktan sonra ne kadar ban sürenin kaldığını direkt yazıyorlar mı? Nasıl öğrendin?

Hiç hatırlamıyorum ama birkaç defa daha tıcket attım ve ban kaldırılmıştı. Ama gerçekten hile kullanmadığım için kaldırmışlardı siz eğer kullandıysanız muhtemelen direkt ban süresini yazarlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı