Valorant E-sporcusu olmak için tüm sezonlar Radyant olmak zorunda mı?

no mercyy

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. Ben gelecekte bir Valorant E-sporcusu olmak istiyorum ve buna dair tek duyduğum şey şu her E-sporcunun en yüksek rankta olması. Peki sorum şu benim hesabında hiç ranked yok alınmam için tüm sezonların Radyant olması önemli mi?
Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey yok sadece iyi oynamanız yeterli olacaktır zaten iyi oynuyorsanız KDA nız ve rankınız hep yüksek kalacaktır

Merhaba arkadaşlar. Ben gelecekte bir Valorant e-sporcusu olmak istiyorum ve buna dair tek duyduğum şey şu her e-sporcunun en yüksek rankta olması. Peki sorum şu benim hesabında hiç ranked yok alınmam için tüm sezonların radyant olması önemli mi?
Şimdiden teşekkürler.

İmmo radi arası. Hatta yücelik olanlar bile e-sporcu olabiliyor.

Merhaba Arkadaşlar. Ben gelecekte bir Valorant E-sporcusu olmak istiyorum ve buna dair tek duyduğum şey şu her E-sporcunun en yüksek rankta olması. Peki sorum şu benim hesabında hiç ranked yok alınmam için tüm sezonların Radyant olması önemli mi?
Şimdiden Teşekkürler.
Bir futbolcu olsan seni keşfetmeleri için direkt süperligte olmana gerek yok ki bir yerden ismini duyurman gerekli.

Merhaba arkadaşlar. Ben gelecekte bir Valorant e-sporcusu olmak istiyorum ve buna dair tek duyduğum şey şu her e-sporcunun en yüksek rankta olması. Peki sorum şu benim hesabında hiç ranked yok alınmam için tüm sezonların radyant olması önemli mi?
Şimdiden teşekkürler.

Genelde dünya sıralamasına girince teklfi geliyor diye biliyorum siz gene de sezon başlar başlamaz ranka abanın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı