Valorant Ejder Vandal ile daha iyi oynanıyor

Lynburk

Centipat
Psikolojik mi bilmiyorum ama envanterimde Asil, Delipop ve Ejder vandal var ama içlerinden en çok ejder vandal vurduruyor. P2Win gibi bir şey. Asil ve delipop ejder vandal gibi vurdurmuyor. Bana mı öyle geliyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikolojik mi bilmiyorum ama envanterimde asil, delipop ve ejder vandal var ama içlerinden en çok ejder vandal vurduruyor. P2Win gibi bir şey. Asil ve delipop ejder vandal gibi vurdurmuyor. Bana mı öyle geliyor acaba?

Kesinlikle psikolojik bazen CS:GO oynarken kırmızı item kullanırken zevk almak gibi bana da oluyor.

Psikolojik mi bilmiyorum ama envanterimde Asil, Delipop ve Ejder vandal var ama içlerinden en çok ejder vandal vurduruyor. P2Win gibi bir şey. Asil ve delipop ejder vandal gibi vurdurmuyor. Bana mı öyle geliyor acaba?
Size öyle geliyor. Silah aynı silah ama herşeyi farklı işte. Normal silahların vuruş hissiyatı ve sesi çok kötü.
Bence Ejder Vandalın vuruş hissi birazcık daha iyi (muhtemelen psikolojik) ama bu P2W olmaz.
P2W değil ama sanki birşeyler satmak için güzel bir yöntem :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı