Valorant "ekran kartı sürücü çöktü" uyarısı veriyor

yunus919

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar birçok konu açılmış ama hiçbiri bana yardımcı olmadı.
Sistemim:
RT 3060 Ti.
i5 13400F.
16 GB RAM.
Valorant'ta 350-400 FPS alıyorum herhangi bir donma kasma yok ama birden "ekran kartı sürücü çöktü" sorunuyla karşılaşıyorum.
Düzelmiyor hiçbir şekilde bilgisayar tamamen gidiyor ve kullanamıyorum. Aç kapa yapmak zorunda kalıyorum oyuna giriyorum 10dk sonra tekrar aynı sorun yeter artık çıldıracağım.

Ekran kartı sürücüsünü yeniden yükle, güç seçeneklerini yüksek performans yap, overclock ayarlarını sıfırla, FPS limitini 300-350’ye çek ve sistem güncellemelerini yap.

Ekran kartı sürücüsü hatasını çözmek için donanım hızlandırmayı devre dışı bırakabilir, NVIDIA kontrol panelinde yüksek performanslı işlemci seçeneğini etkinleştirebilirsin. Ayrıca, Valorant’ın grafik ayarlarını orta veya düşük seviyeye çekmek, ikinci ekranı devre dışı bırakmak ve temiz başlatma yaparak yazılım çakışmalarını kontrol etmek de faydalı olabilir. Antivirüs veya optimizasyon yazılımlarını geçici olarak kapatarak da sorunu çözmeyi deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı