Valorant fare ek tuşu nasıl skill'lere adanır?

EkmekArasıRam

Decipat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 adet ekmek. 5-6 Tane ram.
Meslek
Freelancer
Daha önceden böyle bir ek tuşu olan farem olmamıştı. Bu yüzden bunun adaması nasıl yapılır bilmiyorum. Normal değiştirir gibi üstüne gelip tıkladığımda olmuyor. Farklı harfler adıyabiliyorum ama.

Daha önceden böyle bir ek tuşu olan farem olmamıştı. Bu yüzden bunun adaması nasıl yapılır bilmiyorum. Normal değiştirir gibi üstüne gelip tıkladığımda olmuyor. Farklı harfler adıyabiliyorum ama.

Oyun içinde kullanmadığınız tuşa atayın. Fare yazılımından da o seçtiğiniz tuşu atayın istediğiniz yere.
Veya hazır oyun profili olabilir.

Artı -1 Eksi
Ek tuş derken nasıl bir tuş hocam.

Ayrıca fareye atama yapılacaksa Valorant için ayarlara girip skili bulduktan sonra skile atanan tuşun üstüne tıklayıp ek tuş dediğiniz tuşa basarsanız olacaktır diye düşünüyorum.

Hocam 12.saniyede tuş seç yeri çıktığı zaman atamak istediğiniz tuşa basın.

Şöyle ki, bunu hem oyun üzerinden hem de farenin yazılımı üzerinden yapabilirsin.

Fare üzerindeki her tuşun bir adı vardır, mouse 1 2 3 gibi. Oyunda tuş atamaları kısmına gelip hangi tuşu değiştirmek istiyorsanız ona tıklayıp sonra farede kullanacağınız tuşa basıyorsunuz. Örneğin karakterin 1. Yeteneğine Mouse 3 tuşunu atamış oluyorsun.

Farenin kendi yazılımı varsa onda da tuş makrolarını bulup, klavyede hangi tuşa basıyorsan onu faredeki tuşa atıyorsun. Örneğin tuşa basınca C'ye basıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı