Valorant FPS Boost pack ban sebebi mi?

rq1ex

Centipat
İnternettte FPS Boost packler var. Oyunun texture kalitesini datadan vs düşürüyor, ban sebebi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
3. parti her yazılım ban sebebidir.

3. parti yazılım değil Valorant dosyalarındaki grafik ayarları en düşükte 1 olur dosyalara girip 0 vs yapıyor.

Evet. Hile sayar bunu da kernel sayesinde yapıyor. Cihazında herhangi bir hile de var ise ban yersin.

Sadece grafik ayarları değiştiriyor GTAV FPS boostpack gibi.

3. parti yazılım değil Valorant dosyalarındaki grafik ayarları en düşükte 1 olur dosyalara girip 0 vs yapıyor.

Sadece grafik ayarları değiştiriyor GTAV FPS boostpack gibi.

Valorant dosyalarda izin vermiyor diye biliyorum. Eğer bilindik bir şey ise indirdiğin an ban yemen mümkün. Kernel sayesinde Vanguard ne zaman açık olursa izliyor diye biliyorum. O yüzden Valorant oynamıyorum :)

İnternettte FPS Boost packler var. Oyunun texture kalitesini datadan vs düşürüyor, ban sebebi mi?

Oyun dosyalarına ve oyuna etkide bulunan her dosya, yazılım, uygulama ban sebebi.

3. parti yazılım değil Valorant dosyalarındaki grafik ayarları en düşükte 1 olur dosyalara girip 0 vs. yapıyor.
Sadece grafik ayarları değiştiriyor GTA V FPS boost pack gibi.
AppData'daki Config dosyasını kendiniz elle de düzenleyebilirsiniz, bunun için dosya indimenize gerek yok. Zamanında oyunun çözünürlüğünü 640x480'e düşürmek için Config'i elle değiştirmiştim, çünkü oyunun içerisinden en fazla 1024x768'e kadar düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı