Valorant FPS güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Orvenervel8641

Kilopat
Daha fazla  
Valorant'ın yeni güncellemesi ile FPS'i yükseltebileceklerini söylüyorlar, ne düşünüyorsunuz? Umarım düzelir çünkü bende de var FPS sıkıntısı, 70-80 arası alıyorum ama FPS düşmesi alıyorum sanki 20 FPS oynuyormuşum gibi, umarım düzelir.

VALORANT'a Sor - 31 Mayıs

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 820M, i5 5200U 5. nesil 2.2GHz, 4 GB RAM sistemle 110-140 oynarken 60-90 oynamaya başlamıştım son zamanlarda oyunla alakalıymış, şimdi permalıyım 29 Temmuz'da kalkacak bakalım.

Umudum yok, Riot Games mavi ekran güncellemelerini nasıl 5,10 güne yaptı? Başarısız Riot Games.

FX 6100 + GTX 750 ikilisi ile oyun ilk çıktığında 100'den aşağı FPS görmüyordum. Şu anda FPS drop yemediğim sahne olmuyor. A side tutuyorum C sidetaki odinli eleman taradığından dolayı FPS'im 20'lere düşüyor. Umarım bir an önce düzeltirler.

+ olarak buy menuye ve TAB'a bastığımızda FPS'imiz de nedense 2 katı azalıyor. Buna da bir çözüm bulmaları gerek artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı