Valorant FPS nasıl arttırılır?

Hellian videosunu izle veya Windows r yap appdata / local / Valorant / Config / oradan dosyalarda TXT belgesine gir resulationu 100'den 8'e falan çek %20 artar.

8 mi? Oyun 3 piksel olur yalnız. Ve o ayar FPS arttırmıyor hiçbir şekilde.
 
Nvidia control panelinden oyunun exesini bulup performans moduna çek.
Bu arada herkesin dilinde bu valorant var olayı nedir bunun tam olarak? Yani imleci götürüyorsun adamın üstüne fareye sol tıklıyorsun ne olayı var anlamış değilim. Zaten 2 vurdun mu ölüyor adamlar. Aksiyon desek o da yok. Oyunun olayı köşede bekleyip başka bir köşeye bakmak adam çıkarsa vurmak. Köşe kapmaca gibi oyun. Oynayanlar nesini seviyorlar tam olarak birisi aydınlatabilir mi?
 
NVIDIA Control panelinden oyunun exesini bulup performans moduna çek.
Bu arada herkesin dilinde bu Valorant var olayı nedir bunun tam olarak? Yani imleci götürüyorsun adamın üstüne fareye sol tıklıyorsun ne olayı var anlamış değilim. Zaten 2 vurdun mu ölüyor adamlar. Aksiyon desek o da yok. Oyunun olayı köşede bekleyip başka bir köşeye bakmak adam çıkarsa vurmak. Köşe kapmaca gibi oyun. Oynayanlar nesini seviyorlar tam olarak birisi aydınlatabilir mi?

"Oyunla ilgili yazmak istediklerim var ama gereksiz mesaja girmesin diye yüksek Performans'a al yazayım 😅"

Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam. 😊
 
Evet minevalo ya hoş geldiniz.

Zamanında kötü bilgisayara sahipken o ayarı denedim. Hiçbir faydası olmuyor. O 100 kalsın. Oyun içerisinden grafikleri ve çözünürlüğü düşürün, yapacak başka bir şey yok maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı