Valorant FPS nasıl arttırılır?

Ben AMD A10-5800B-HD7660D APU sistemle 80-90 FPS aldım, sen nasıl o kadar düşük alıyorsun?

Muhtemelen senin Windows'unda bir sorun var. İşlemci ve ekran kartına termal macun bakımı öneriyorum ek olarak. Link vermek yasak, o yüzden Google'a Windows 10 Performance Edition yaz, ilk çıkan linke tıkla, oradan Windows kur, internetin bağlı olmasın. Masaüstüne gelince güncelleştirmeleri 35 gün ileriye sar, interneti bağla yarım saat falan bekle, sürücüleri kursun. Sonra Windows Update Destroyer kullan. Bilgisayara hiçbir şekilde Windows Update üzerinden güncelleme aldırma. Otur paşa paşa oyna, keyfini çıkar.

Kaldı ki i5-3570 hala Valorant için düşük bütçeli iyi bir seçenek. 25-30 FPS küfür gibi o işlemci için.

Yaklaşık 5 yıldır termal macun falan yenilemedim sadece arada sırada saç kurutma makinesi tutuyorum.
Maşallah dostum helal olsun sana.

Aşırı ısınmadan da performans kaybı yaşarsın, sen bir termal macun bakımı yap biliyorsan, bilmiyorsan da yaptır. Yukarıda format at demiştim onu da uygula, sonra paşa paşa kullan cihazını.

Maşallah dostum helal olsun sana.

Aşırı ısınmadan da performans kaybı yaşarsın, sen bir termal macun bakımı yap biliyorsan, bilmiyorsan da yaptır. Yukarıda format at demiştim onu da uygula, sonra paşa paşa kullan cihazını.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı