Valorant FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Bende öyle düşünüyorum çünkü ilk çıktığı zaman orta ayarlarda 60 fps den asla düşmüyordu şimdilerde düşük ayarlarda droptan oynanmıyor.
Bende ilk oyunlarımda acayip fazla drop yiyorum. Bir dahaki oyunlardada ara sıra yiyebiliyorum. Bence de güncelleme ile alakalı ilk zamanlarında bendede yoktu drop.

Şu anda bende normalde 60-80 arası alırken daha son maçta ortalama 25 di (Low'da) hiçbir şeyde değiştirmemiştim büyük ihtimalle oyun daha betada olduğu içindir en fazla birkaç aya düzelir diye umuyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben Valorant oyununu yeni indirdim tüm ayarlari yaptım ancak oyun düsük grafik ayarlarinda bile oyun içerisinde sağ üst köşede işlemci düşük FPS yazıyor tabii bu durumdan dolayi kendi bilmezler anlamadan küfür ediyorlar. Bunu bir türlü duźeltemedim. AMD A9 3.10 GHz 7. Nesil işlemci 3 GB AMD Radeon 530 ekran kartı 8 GB RAM var laptopda oyun sanki 10 FPS'de oynuyormus gibi donuyor.

Merhaba benim sistem gereksinimlerim oyunu yüksekte düşükte her türlü açıyor ama anlık olarak fps drop oluyo ve oynanmyıor hiç bir şekilde 2 3 el oyunda yokum resmen sadece 2 3 el oluyor çok can sıkıcı diğer oyunlarımda sorun yok gta 5 bile oynuyorum sebebi nedir oyunun kendi bugu mu ?
Aynen öyle gta 5 oynuyorum sistemimle fakat 120 130 fps lerden anlık 35 lere düşüyor ve en önemli kısımda oluyor. Kapalı betada iken 100 ün altına düşmüyordu bile. Açık betaya çıkınca fps düzelecek diyorlardı ama daha çok düştü oynanmıyor. (Görüntü ayarları en düşükte tam ekran monitörümün sağladığı en yüksek çözünürlükte oynuyorum 1600x900.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı