Bende ilk oyunlarımda acayip fazla drop yiyorum. Bir dahaki oyunlardada ara sıra yiyebiliyorum. Bence de güncelleme ile alakalı ilk zamanlarında bendede yoktu drop.Bende öyle düşünüyorum çünkü ilk çıktığı zaman orta ayarlarda 60 fps den asla düşmüyordu şimdilerde düşük ayarlarda droptan oynanmıyor.
Ayarlar ney en yüksekmi orta falanmıMerhaba, ben GTX 1050 Ti Ryzen 5 2400G ile Valorant'ta 100-120 FPS arası alıyorum.
Bu normal midir?
SSD mi kullanıyosun HDD mi HDD se droblar girebiliyoAynı problem bende de var ya Valorant oynarken normalde 190 200 FPS alıyorum ama oyunda bazen 40 30'a düşüyor ekran kartım Windows'um güncel yardımcı olabilecek var mı?
Aynen öyle gta 5 oynuyorum sistemimle fakat 120 130 fps lerden anlık 35 lere düşüyor ve en önemli kısımda oluyor. Kapalı betada iken 100 ün altına düşmüyordu bile. Açık betaya çıkınca fps düzelecek diyorlardı ama daha çok düştü oynanmıyor. (Görüntü ayarları en düşükte tam ekran monitörümün sağladığı en yüksek çözünürlükte oynuyorum 1600x900.)Merhaba benim sistem gereksinimlerim oyunu yüksekte düşükte her türlü açıyor ama anlık olarak fps drop oluyo ve oynanmyıor hiç bir şekilde 2 3 el oyunda yokum resmen sadece 2 3 el oluyor çok can sıkıcı diğer oyunlarımda sorun yok gta 5 bile oynuyorum sebebi nedir oyunun kendi bugu mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.