Çözüldü Valorant giriş ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nyf11q

Centipat
Daha fazla  
Valorant giriş ekranında kalıyor ne yapabilirim?

jejsje.png

Bendede var bir ara 24h2 güncellemesini yaptıktan sonra vanguardı silip valoyuda simiştim sonra yüklemiştim olmuştu tam giriş ekranında kaldıktan 6 ay sonra 24h2 güncellemesini yüklemeden önce denedim olmadı 2 hafta sonra yine giriş ekranında kaldı ve yine her şeyi dehalarca yaptım olmadı(SSD kullanıyorum);
şuan yeniden deniyorum
Çok komik olacak ama bilgisayarı yazın yetkili servise vermiştim ve formatlatmıştım. Driverların hepsini güncel kurduklarını düşündüğüm için sadece son gelen ekran kartı driverlarını güncelliyordum. Intel'in driverlarını güncelledikten sonra problem çözüldü şu an oynayabiliyorum.

Çok komik olacak ama bilgisayarı yazın yetkili servise vermiştim ve formatlatmıştım. Driverların hepsini güncel kurduklarını düşündüğüm için sadece son gelen ekran kartı driverlarını güncelliyordum. Intel'in driverlarını güncelledikten sonra problem çözüldü şu an oynayabiliyorum.
Bütün driverleri güncel tutuyorum bugün denediğim 3dk sonra ekran giriş ekranı siyah oldu ve bir uyarı verdi kritik bir hatayla karşılaştınız riot ekibi bu hatayı çözmeye çalışıyor diye sonra tamama bastım şu uyarı geldi çevirisivar. Sistem Hatası Bu işlemin tam bellek dökümü, sorunu daha iyi gidermemize olanak tanır, ancak yüklenmesi çok daha uzun sürebilecek oldukça büyük bir dosya oluşturur Sürecin tam hafıza dökümünü almak ister misiniz? * TAM bellek dökümü oluşturmak için "Evet"i seçin. * Çok daha küçük bir bellek dökümü oluşturmak için "Hayır"ı seçin. * İşlemden çıkmak için 'İptal'i seçin. Evet Ney iptal 2346 26.01.2025 3°C Açık yazıyordu. Bende hayır dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı