Valorant güncellenirken 0.1 KB/s hızla indiriyor

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce indirme normal hızlı iniyor %54'te 0.1 KB/s de kalıyor. Her güncellemede oluyor bu. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

İlk önce indirme normal hızlı iniyor %54'te 0.1 KB/s de kalıyor. Her güncellemede oluyor bu. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
İndirme kısmı bitip de yüklemeye yani kurmaya geçiyor olabilir mi? Görev yöneticisinden kaynak kullanımları ne durumda? Benzer durum bana da oluyor ancak dediğim gibi sanırım kurma kısmına geçtiği için internet kullanımı yavaşlıyor ve kurmaya başlıyor.

İndirme kısmı bitip de yüklemeye yani kurmaya geçiyor olabilir mi? Görev yöneticisinden kaynak kullanımları ne durumda? Benzer durum bana da oluyor ancak dediğim gibi sanırım kurma kısmına geçtiği için internet kullanımı yavaşlıyor ve kurmaya başlıyor.
Açılmıyor oyun şimdi hiç. Gerekli bir programı kuramadık diyor.

Aga bu oyunu kronik sorunuda bu 1Gbps internetinde olsa bu sorunu vermeden olmaz :D ben Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandırıp tekrar açarak çözüyordum veya bekleyebilirsiniz illaki düzeliyor.

Webde kısa bir araştırma yaptım. Muhtemelen Windows 8.1 kullanmıyorsunuzdur ancak Valorant 8.1 desteğini tamamen kestiği için Windows 10'a geçmeden oynayamazsınız.
Evet Windows 8.1 kullanıyorum.

Sorun çözüldü olarak işaretlenebilir. Güncelleme indi fakat şimdi Valorant Windows 8.1 desteğini kestiği için açılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı