Valorant güvenli hesap alma sitesi

Bu konuda aynı fikirde değilim. Bana kalırsa ilgili olaya ait link, fotoğraf ve ek kanıtlar sunulur ve ileride IP değişikliği tespit edilirse büyük ihtimal işlem yapılabilir.

Yok hocam o kadar kolay değil o işler, emin olun öyle bir şey olsa şu an hesap satışı falan gibi şeyler göremezdik, hesabın sahibi dışında kimse o hesabı kapattıramaz, hesabın sahibide hesabım çalındı vs. gibi bir bahane uydurarak rahatca sıyrılabilir bu işten.
 
Bir şey sorcam @333657
Bi alıcı çıktı benden hesap bilgilerini istiyor zaten mail sende en fazla skinlere bakarım diyor güvenmeli miyim?
Asla. O sadece emailinden hesabını çalar. Sen şifresini değiştirsen bile o hesabın ayarlar kısmından yeniden değiştirir. Yani bak sana şöyle anlatayım. Bu adam hesabı çalıyor. Ondan sonra sen şifresini kurtarıyorsun diyelim. Ama bu adam internet tarayıcısında senin hesabının riot games sitesi üzerinden ayarlar kısmı açılmış. Sen şifreyi değiştiriyorsun fakat oradan log out olmuyor. Oradan da şifreyi değiştirip yeniden kullanıyor. Sen yeniden değiştiriyorsun sonra o yeniden değiştiriyor. Sen artık "Eeh yeter be!" diyene kadar aynı şeyleri yapıyor.
 
Asla. O sadece emailinden hesabını çalar. Sen şifresini değiştirsen bile o hesabın ayarlar kısmından yeniden değiştirir. Yani bak sana şöyle anlatayım. Bu adam hesabı çalıyor. Ondan sonra sen şifresini kurtarıyorsun diyelim. Ama bu adam internet tarayıcısında senin hesabının Riot Games sitesi üzerinden ayarlar kısmı açılmış. Sen şifreyi değiştiriyorsun fakat oradan log out olmuyor. Oradan da şifreyi değiştirip yeniden kullanıyor. Sen yeniden değiştiriyorsun sonra o yeniden değiştiriyor. Sen artık "eeh yeter be!" diyene kadar aynı şeyleri yapıyor.

Neeğ öyle bir şey mümkün mü? sayfayı yenilemesi gerekmiyor mu?
 
Asla. O sadece emailinden hesabını çalar. Sen şifresini değiştirsen bile o hesabın ayarlar kısmından yeniden değiştirir. Yani bak sana şöyle anlatayım. Bu adam hesabı çalıyor. Ondan sonra sen şifresini kurtarıyorsun diyelim. Ama bu adam internet tarayıcısında senin hesabının Riot Games sitesi üzerinden ayarlar kısmı açılmış. Sen şifreyi değiştiriyorsun fakat oradan log out olmuyor. Oradan da şifreyi değiştirip yeniden kullanıyor. Sen yeniden değiştiriyorsun sonra o yeniden değiştiriyor. Sen artık "Eeh yeter be!" diyene kadar aynı şeyleri yapıyor.

Yav kardeşim sen ne anlatıyorsun, hesabın ayarlar kısmına girebilmesi için hesabın sahibinin mailine gelen kodu girmesi gerek, ne olur bilgin yoksa yorum yapma artık.
 
Şimdiye kadar en az 10 hesap alıp liglerini yükseltip satmışımdır. Ne ban yedim ne de bir sorun yaşadım. Doğru siteden aldığınız sürece paranız %100 garantilidir. Ha enayi gibi chate hesap aldım yazıp banlanırsanız sonra burda konu açmayın.
 
Fiyat ne kadar acaba gerçi almak konusunda şüpheliyim artık.
Daha öncede hesap sattım hiç bir sorun olmadı yağmacı vandal 80 tl ztn bp 50 tl galiba ve zaten bir daha karambit gelmeyeceği için ben 140 düşünüyorum sizin teklifiniz nedir ? Dc verebilirim
Daha önce de hesap sattım hiçbir sorun olmadı Yağmacı Vandal 80 TL zaten bp 50 TL galiba ve zaten bir daha karambit gelmeyeceği için ben 140 düşünüyorum sizin teklifiniz nedir? DC verebilirim.

220 rayanit de var bazı Hero'larin silahida.
Fiyat ne kadar acaba gerçi almak konusunda şüpheliyim artık.

Düşünüyor musun?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı