Valorant hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Sgt Roach bak getirilsin. Her kimlikle sadece bir kez kayıt olunsun, hile kullanım oranı da çok ciddi oranda azalır. Oyunlara yaş kısıtlaması gelmese bile artık şu kimlikle kayıt olma olayı gelsin. Oyunlarda ciddi değerlere söven olursa da bu şekilde de belki sövmez falan artık.

@Sgt Roach bak getirilsin. Her kimlikle sadece bir kez kayıt olunsun, hile kullanım oranı da çok ciddi oranda azalır. Oyunlara yaş kısıtlaması gelmese bile artık şu kimlikle kayıt olma olayı gelsin. Oyunlarda ciddi değerlere söven olursa da bu şekilde de belki sövmez falan artık.

Smurf hesaplar kalıcı olarak yasaklanması lazım bir de.

@Sgt Roach bu şekilde hem oyunda ciddiyet olur. Hem de smurflar oyunda cirit atmaz. Önceden ben de boost işindeydim, bu işte gerçekten iyi para var. Ben LoL için yapmıştım zamanında. İyi kazandırıyor.

@Sgt Roach bu şekilde hem oyunda ciddiyet olur. Hem de smurflar oyunda cirit atmaz. Önceden ben de Boost işindeydim, bu işte gerçekten iyi para var. Ben LoL için yapmıştım zamanında. İyi kazandırıyor.

Umarım Riot böyle bir şey getirir keyifli oyun ama klavye delikanlıları ve smurf ve hile gibi kişiler yüzünden tadı kalmıyor oyunun.

@Sgt Roach hocam getireceğini sanmıyorum. Riot abimiz aldığı paraya bakıyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı