Valorant hakkındaki görüşleriniz

Sana şunu diyim, bu oyundan hiçbir şey olmaz.

Ruslarla aynı server'a giriyorsan o oyun ilerlemez.

Sadece trolluyorlar.
CS:GO'da ki Rus sayısı azımsanacak değil ama CS:GO'nun yerini hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde LoL çıktığında da bu kadar popüler değildi ve Dota 2 etkisi çoktu üzerinde. Şu anki gerçek LoL, Dota 2'yi hatta çoğu oyunu arkasında bıraktı. E-spor'un demirbaş oyunlarından birisi haline geldi.

FPS oyunlarında da bence bu Valorant'a olacak.

Riot' un her yerden çalıp bir şeye benzetmeye çalıştığı oyunlardan birisidir. E-spor için daha çok gelişmesi lazım oyunun.

Riot hakkındaki genel görüşümün özetini ekşi sözlükte bir yazar yazmış. Ekşi entry.

Hiç rus denk gelmedim ben siz nasıl denk geliyorsunuz ?

Hatta şöyle söyleyeyim daha düne gelinceye kadar yabancı bile yoktu tek tük yabancılar düşmeye başladı takıma.
Çinliler denk geliyor bazen.

Bilmiyorum, sapık gibiler mikrofona üfleyen, bağıran.. ses kasıyorum bağırıyor.

Tab basıp ses kapatana kadar ölüyorum.
Rezil bir oyun.

Rezil bir oyun.
Ben betadan beri oynuyorum bir kaç Rus denk geldi ve gayet normal insanlardı.
Bir kaç troll geldi onlar da Türkiyeliydi. Çok fazla oynadım çok az troll oyuncu denk geldi. Bizim trollerimiz bile mikrofon basıp ses kirliliği yapmıyordu. Öyle bir durumda bile susturma seçeneği var ya da ses sohbetini kapatıp oynabilirsiniz.

Rezil bir oyun.
ilginç :D

Bana genel olarak 5 Türk geliyor kordineli bir şekilde oynuyoruz çata çat mücadeleci maçlar geçiyor.Bazen işte yaşı küçük arkadaşlarımız geliyor onlar iyi değiller.İyi niyetliler ama yetenekleri bir yere kadar o yüzden derece sistemi gelmesi lazım.Bir de karşıya tek tük hileci geliyor o can sıkıcı oluyor onun haricinde gayet güzel oyun bence ben beğendim :)

ilginç :D

Bana genel olarak 5 Türk geliyor kordineli bir şekilde oynuyoruz çata çat mücadeleci maçlar geçiyor.Bazen işte yaşı küçük arkadaşlarımız geliyor onlar iyi değiller.İyi niyetliler ama yetenekleri bir yere kadar o yüzden derece sistemi gelmesi lazım.Bir de karşıya tek tük hileci geliyor o can sıkıcı oluyor onun haricinde gayet güzel oyun bence ben beğendim :)
Abi şöyle böyle diyen bir çocuk geldi takımıma,

Abi A git, abi öldüm B gel acil.

Konuşmalar bu şekildeydi.
Son 2 turda abi ananı... B gel diyordu. 😆

Abi şöyle böyle diyen bir çocuk geldi takımıma,

Abi A git, abi öldüm B gel acil.

Konuşmalar bu şekildeydi.
Son 2 turda abi ananı... B gel diyordu. 😆
İyiymiş :D

Sürekli böyle adamlar geliyorsa sen de haklısın :D Benim şansım iyi o zaman yada bizim göremediğimiz bir derece sistemi mi var ? Olabilir gizli bir derece sistemi vardır belki :D

İyiymiş :D

Sürekli böyle adamlar geliyorsa sen de haklısın :D Benim şansım iyi o zaman yada bizim göremediğimiz bir derece sistemi mi var ? Olabilir gizli bir derece sistemi vardır belki :D
Bilmiyorum,

Ama haksızlık varsa, çoğu maçta takım MVP veya MVP oluyorum. Skorum ölümün 2 katı çoğu zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı