Valorant herkesin kafa vurması

sefapsd

Kilopat
Katılım
6 Şubat 2016
Mesajlar
125
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant denen illet oyunda herkesin koşarak, zıplayarak kafa vurmasını anlamış değilim.
Bazen kendi kendime diyorum acaba benim bilmediğim bir şey mi var ya da eksik bir ayarım mı var?
En düşük ve en yüksek grafiklerde de deniyorum 15k CS:GO oynamışım tüm FPS oyunlarında çok daha iyi oynayabiliyorken Valorant neden böyle?
Bilmediğimiz bir ayar vs varsa söyleyin de bilelim. Oyun çıktığından beri plat3 üstüne çıkamadım.
Saatlerce aim çalışıyorum ölüm kalım maçlarında adamları vurabiliyorken nedense derecelide herkes bir profesyonel oluyor?
 
Valorant gerçekten garip bir oyun. Bir başlayalım dedik ama yok olmuyor, ne kadar aim kassam da olmuyor. CS2, COD, R6 gibi oyunlarda döktürürken bu oyunda sürünüyoruz.
 
Yücelik 1-3 arası gidip geliyorum şu an. Takılı kaldığım kısımlardı geçen sene Altın ve Plat. Bu elolarda olay ses kasmaktan çok aim'de bitiyor. Aim'in muhtemelen kötü değil cidden ama sorun mikro şeylerde bu elolarda. Benim yaptıklarım; Timing atacağım diye eline bıçak vb. almadım, "bu bunu yapmaz herhalde" dediğin her şeyi yapıyorlar. Elimde sadece silah vardı her zaman. Baktım tek benim aim yetmiyordu, yanımdaki insanları bait olarak kullandım. Takaslı oyun oynamaya çalıştım. Saldırıdaysan ve harita genişse takas almak (4V4, 3V3) haritayı daha da genişletiyor.

Ekleme: Bu elolarda skilleri sadece kendime kullanıyordum. Örneğin Sova dronunu adamı bilip, işaretledikten sonra vurayım diye aim fight atıyordum.

Map'ten map'e underrated ajanlarda uzmanlaşmak da bir seçenek. Mesela şu anlık Haven'da öncülerde Sova, Breach meta. Gekko'yu Haven'da iyi oynayınca fark yaratılıyor bu elolarda. Farklı herolara adapte olmaları zor oluyor. Mesela Ascent'ta mainim harbor, saldırıda kaostan güzel yararlanılıyor, Savunmada da Operator'e güzel alan açılıyor. Immo 1 olabildim maksimum ve yücelik 1-3'te aim daha da önemli kesinlikle. Aim'ime iyi demem ama oyun bilgim tutuyor buralarda.
 
Son düzenleme:
Bu oyunda aim ne kadar iyi olursa olsun rakibin her defasında koşarak kafa vurması vs olduğu sürece çöp oyun denebilir. Buna rağmen hala Valorant oynayan bizler…
 

Geri
Yukarı