Achyls Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Ti, I5 12600K, 16GB RAM, 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2023 #1 Sorunum başlıktaki gibi. Hesapta hiç hile falan açmadım IP ban da yemedim. Yani hileyi ben açmadım. Ne yapabilirim?
Sorunum başlıktaki gibi. Hesapta hiç hile falan açmadım IP ban da yemedim. Yani hileyi ben açmadım. Ne yapabilirim?
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #2 Neden yasaklandığının SS'ini atar mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
B bwris Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 28 Haziran 2023 #3 Hocam acaba kuzeniniz falan mı açtı ? Artı 0 Eksi
KS KS Achyls Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Ti, I5 12600K, 16GB RAM, 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2023 #4 xlegarr dedi: Neden yasaklandığının SS'ini atar mısın? Genişletmek için tıkla... bwris dedi: Hocam acaba kuzeniniz falan mı açtı ? Genişletmek için tıkla... Hesaba erişimi olan tek kişi bendim. Artı 0 Eksi
xlegarr dedi: Neden yasaklandığının SS'ini atar mısın? Genişletmek için tıkla... bwris dedi: Hocam acaba kuzeniniz falan mı açtı ? Genişletmek için tıkla... Hesaba erişimi olan tek kişi bendim.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 28 Haziran 2023 #5 Yapacak bir şey yok. Anca kendini avutursun bir daha açılmaz. Konuyu göz ardı et. Hayatına devam et. Artı 0 Eksi
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #6 Achyls dedi: Eki Görüntüle 1839261 Hesaba erişimi olan tek kişi bendim. Genişletmek için tıkla... Geri alınmıyacak yazmışlar zaten. Artı 0 Eksi
Achyls dedi: Eki Görüntüle 1839261 Hesaba erişimi olan tek kişi bendim. Genişletmek için tıkla... Geri alınmıyacak yazmışlar zaten.
KS KS Achyls Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Ti, I5 12600K, 16GB RAM, 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2023 #7 stalist dedi: Yapacak bir şey yok. Anca kendini avutursun bir daha açılmaz. Konuyu göz ardı et. Hayatına devam et. Genişletmek için tıkla... Canerrt dedi: Geri alınmıyacak yazmışlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hiç mi birşey yapamam hesabımda 4000 e yakın para yatırıldı. Artı 0 Eksi
stalist dedi: Yapacak bir şey yok. Anca kendini avutursun bir daha açılmaz. Konuyu göz ardı et. Hayatına devam et. Genişletmek için tıkla... Canerrt dedi: Geri alınmıyacak yazmışlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hiç mi birşey yapamam hesabımda 4000 e yakın para yatırıldı.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 28 Haziran 2023 #8 Achyls dedi: Hiç mi bir şey yapamam hesabımda 4000'e yakın para yatırıldı. Genişletmek için tıkla... Hile açmadığına inanıyorum fakat ya Cheat Engine'den yedin ya da farklı bir programdan. Yapacak bir şey yok maalesef. Artı 0 Eksi
Achyls dedi: Hiç mi bir şey yapamam hesabımda 4000'e yakın para yatırıldı. Genişletmek için tıkla... Hile açmadığına inanıyorum fakat ya Cheat Engine'den yedin ya da farklı bir programdan. Yapacak bir şey yok maalesef.
SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 28 Haziran 2023 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu iki videoyu izlemeni öneririm. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu iki videoyu izlemeni öneririm.
KS KS Achyls Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Ti, I5 12600K, 16GB RAM, 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2023 #10 stalist dedi: Hile açmadığına inanıyorum fakat ya Cheat Engine'den yedin ya da farklı bir programdan. Yapacak bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda Cheat Engine Yok eski bilgisayarımda vardı GTA V oynadığım için yeni bilgisayara geçtim 3 ay önce ona da GTA Online ban yedim diye indirmedim. 3. Parti diye Rampage Mouse uygulamamı sayıyor olamaz demi? Artı 0 Eksi
stalist dedi: Hile açmadığına inanıyorum fakat ya Cheat Engine'den yedin ya da farklı bir programdan. Yapacak bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda Cheat Engine Yok eski bilgisayarımda vardı GTA V oynadığım için yeni bilgisayara geçtim 3 ay önce ona da GTA Online ban yedim diye indirmedim. 3. Parti diye Rampage Mouse uygulamamı sayıyor olamaz demi?