Güzel oynuyorsunuz.Umarım daha iyi elolara çıkarsınız.Şuan Yücelik 3
Güzel oynuyorsunuz.Umarım daha iyi elolara çıkarsınız.Şuan Yücelik 3
Teşekkür ederim.Güzel oynuyorsunuz.Umarım daha iyi elolara çıkarsınız.
Geforce Experience ile aldığım kliplerden rastgale koydum. Öylesine arkadaşlara göstermelik video yaptım. Sizede göstermek istedim.Hocam bu en iyi vuruşunuzsa kötü. Ortalama bir maçtan alınan klipse iyi.
İyi hocam. Elinize saglık.Geforce Experience ile aldığım kliplerden rastgale koydum. Öylesine arkadaşlara göstermelik video yaptım. Sizede göstermek istedim.
Videoyu boşverin hocam oynayışa odaklanın. Videoyu öylesine yaptım. Yorumunuz için teşekkürler.Yücelik gibi duruyorsun. Rankını yazmadan önce de dia-yücelik arası tahmin etmiştim. En azından şerif vuruşları hiç dia altı gibi durmuyor. Cross placement'ın da düzgün. Gamesense'e yorum yapan arkadaş neye göre yapmış bilmiyorum. Video da sadece frag var.
Smurf hesabımdan olduğunu nereden çıkardın onu anlamadım. Sadece Raze klibi smurf hesabımdan. Zaten smurf hesapta oynarken iyi bir oynayış yapsam bile klip almıyorum. Raze klibini o havadan vuruşum yüzünden almıştım.Kliplerin çoğu smurf hesabından. Muhtemelen elon dia-gold ve elona göre gamesensin biraz kötü. Gamesensini geliştirmelisin.
Ben immortalım.
İyi de oynayış sadece frag. Neyine odaklanayım. Oynayışta görebildiğim tek şey cross placement ve tepki süren.Videoyu boşverin hocam oynayışa odaklanın. Videoyu öylesine yaptım. Yorumunuz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.