Valorant hesabım çalındı

Bir arkadaşımla hesap takası yapacaktım. Arkadaşıma bilgileri verdim lakin o bana kendi bilgilerini vermedi ve hesabı alıp gitti. Geri alacağımı söylediğimde bana Bug'a soktuğunu ve asla alamayacağımı söyledi. Sizce bu mümkün mü? Ticket attım ama kabul edilmemesini hayal bile edemiyorum.

Umarım hesabı takas ederken çaldırdım demediniz ticket atarken yoksa hesabınıza veda edin kitliyorlar hesabı :(. Eğer Eposta sı sizde ise hiçbir şey yapamaz bu arada şifreyi tekrardan değiştirin.

Takas falan karıştırmayın hesap çalınmış yazın Riot desteğe. Maili değiştirmediyse şifremi unuttum deyip geri alın.
Hocam bahsetmiştim ama cidden kapatıyorlar mı hesabı?

Nasıl hiçbir fikrim yok.

Maili sizin atmadığınızı ve sizle başka bir mail adresinden iletişim kurmalarını isteyin. Yeni bir mail açıp o maildan ulaşın Riot desteğe. Mailim tamamen çalındı dersiniz.

Kapatırlar. Hesap paylaşımı/satışı/takası hepsinde aşırı katılar ve tespit anında yasaklıyorlar.

Evet kapatıyorlar hesap satışı, takası değişimi vb. şeyler yasak geçmiş olsun insaflarına kaldınız.

Benim dediğim gibi maili kendisinin atmadığını iddia etsin. Başka bir mail adresini gönderip oradan iletişim kursun. Geri alır ve hesap kapatılmaz bu sayede.

Suç sende. Neden veriyorsunki? Çok aptalsın. Üzgünüm.
Tespit anında aniden yasaklanacaktır.
Valorant desteğe ulaşın.

Takas falan karıştırmayın hesap çalınmış yazın Riot desteğe. Maili değiştirmediyse şifremi unuttum deyip geri alın.

Maili sizin atmadığınızı ve sizle başka bir mail adresinden iletişim kurmalarını isteyin. Yeni bir mail açıp o maildan ulaşın Riot desteğe. Mailim tamamen çalındı dersiniz.
Ama hocam hesabın ilk mailininden atmıştım bu Ticket'i. Maili nasıl çaldıklarını söylerim ki?
Suç sende. Neden veriyorsunki? Çok aptalsın. Üzgünüm.
Tespit anında aniden yasaklanacaktır.
Valorant desteğe ulaşın.
Haklısınız hocam. Hesabın içindeki şeyler en azından kıyıda köşede birikmiş olan paralarımdı. Gittikleri için üzülmüyorum. Sadece biraz gururum kırıldı arkadaşım beni dolandırınca. O hesabı kullanmasa da olur, bana sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00