Valorant hile kullanılmadığı halde banlanmak

Hocam öncelikle neden dolayı ban yediğinizi öğrenin. Onun dışında oyuncular hileden reportlandığında eğer hile kullanmıyorsan bir şey olmuyor, ben çok smurfte takılırım her el report yerim kaç yıldır bir şey olmadı. FPS programı dediğiniz MSI Afterburner ise bende kullanıyorum ban yedirtmiyor. HWID banını ise spoofer kullanarak kaldırabilirsiniz, yeni anakart alabilirsiniz veya banınızın bitmesini bekleyebilirsiniz.

Hesap kalıcı ban yiyor.

Hocam MSI Afterburner kullanmıyorum ben FPS monitör kullanıyorum anlamadım saçma sapan ban attı daha önce internet kafeye gitmiştim oradan hesabıma giriş yapmıştım acaba oradaki PC de hile olduğu için ban yemiş olabilir miyim?

Hocam ne kadar doğru bilmiyorum ancak BIOS güncelleyince de HWID ban gidiyor diyorlardı, denemeye değer.

Güncelledim hocam değişen bir şey olmadı maalesef.

Hesap kalıcı ban HWID ban 4 ay sürer.

4 ay sonra açılıyor mu ban.

Hocam MSI Afterburner kullanmıyorum ben FPS monitör kullanıyorum anlamadım saçma sapan ban attı daha önce internet kafeye gitmiştim oradan hesabıma giriş yapmıştım acaba oradaki PC de hile olduğu için ban yemiş olabilir miyim?

Oyuna girersiniz ama hesaba değil.

Hocam öncelikle neden dolayı ban yediğinizi öğrenin. Onun dışında oyuncular hileden reportlandığında eğer hile kullanmıyorsan bir şey olmuyor, ben çok smurfte takılırım her el report yerim kaç yıldır bir şey olmadı. FPS programı dediğiniz MSI Afterburner ise bende kullanıyorum ban yedirtmiyor. HWID banını ise spoofer kullanarak kaldırabilirsiniz, yeni anakart alabilirsiniz veya banınızın bitmesini bekleyebilirsiniz.

Hesap kalıcı ban yiyor.

Oynanmazmı bir daha bu hesap ve anakart ile ömür boyu.

Şu internet kafe olayı çok olası.

Şu internet kafe olayı çok ola.

Hesap perma yedi ama anakart çöp olmadı.

Güzel hocam bende her yerde anakart arıyorum para yok takas edebileceğim adamakıllı ankartta yok bayağı gerildim sinirim bozuldu 4 ay sonra oynayabileceğimi duyduğuma sevindim çok teşekkürler hocam her şeyi yaptım BIOS güncelledim format attım her şey gitti GTA falan toplam 600GB'lık oyun gitti şimdi onları yüklemesi en az 1 hafta.

Hesap perma yedi ama anakart çöp olmadı.
ben şimdi hesaba girersem ban bitmeden tekrar 4 ay beklemek zorunda mıyım

Merhaba, Valorant oynuyordum ve bazen çok güzel oynuyorum. Çok mutluyken yine çok güzel oynuyordum ama sonra karşı takım beni raporladı ve ban yedim. Ancak hile kullanmadım; zaten Demir 3'üm, hile kullansam en az Gold falan olurum. Yeni işlemci soğutucu almıştım, sıcaklıklara bakmak için FPS programı açmıştım. Acaba FPS programı yüzünden mi ban yedim? Ayrıca bu anakart banını nasıl kaldırabilirim?
Riot'a ticket atıp 3. parti yazılım kullanmadığınızı kanıtlamaya, açıklamaya çalışın.

Hocam acaba nereden 200 300'e yaptırabilirim çünkü siteden baktım böyle fiyatlar var.

Riot'a ticket atıp 3. parti yazılım kullanmadığınızı kanıtlamaya, açıklamaya çalışın.

Hocam tam olarak nasıl kanıtlayabilirimki.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-24 025022.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-24 025022.png
    75,6 KB · Görüntüleme: 58

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı