Valorant hile kullanılmadığı halde banlanmak

Ya kardeşim hile kullanmadığın sürece sebepsizce ban yemezsin. Vardır onun altında bir sebep. Oyun kurallarından birini çiğnemişsindir illakne bu sinir birader.

Ne bu sinir hocam hile kullanmıyorum zaten hile kullanmıyorum demir 3'üm.

Yok hocam sinirli değilim. Mesela bu oyunda ban yediğin zaman hesap açıp tekrar giremiyor musun? HWID ban mı atıyor direkt?

HWID ban yedim hocam direk bir ara internet kafeye gitmiştim onunla alakalı olduğunu düşünüyorum belki internet kafede hile vardır.

Kanıtlamasanız bile ticket üzerinden kendinizi açıklayın. Zannetmiyorum ama bir ihtimal belki açılabilir.

Tamam teşekkürler.

HWID ban yedim hocam direk bir ara internet kafeye gitmiştim onunla alakalı olduğunu düşünüyorum belki internet kafede hile vardır.

Tamam teşekkürler.
Altında bir sebep vardır derken bu tarz bir şeyi kastetmiştim hocam. Büyük ihtimal o kafede bulunan bilgisayar buna sebep oldu. Hesabınızla orada giriş yaptıysanız ve bilgisayarda bir şey yüklüydü ise Valorantın hile koruma programı algılayıp sizin hesabı uçurmuş olabilir.

Altında bir sebep vardır derken bu tarz bir şeyi kastetmiştim hocam. Büyük ihtimal o kafede bulunan bilgisayar buna sebep oldu.

Muhtemelen hocam çünkü benim hile ile işim yok başkalarının hakkına giremem.

Ya babacım ayar oluyorum sizin gibi tiplere CS'de VAC yerler bir şey kullanmadım Valorant'ta HWID yerler bir şey kullanmadım 20 yıldır CS oynuyorum bir kere bana da yanlış ban atsalar keşke inanacağım size ama inanamıyorum bir türlü çıktığı günden beri Valorant'ta oynarım onda da bir defa bile hatalı ban atmadılar bir zeki sizsiniz kanka anlıyorum.

Merhaba, Valorant oynuyordum ve bazen çok güzel oynuyorum. Çok mutluyken yine çok güzel oynuyordum ama sonra karşı takım beni raporladı ve ban yedim. Ancak hile kullanmadım; zaten demir 3'üm, hile kullansam en az Gold falan olurum. Yeni işlemci soğutucu almıştım, sıcaklıklara bakmak için FPS programı açmıştım. Acaba FPS programı yüzünden mi ban yedim? Ayrıca bu anakart banını nasıl kaldırabilirim?

Forumda böyle bir şey söylemek haddime mi bilmem ama söyleyeceğim sonuçta arkadaş masum ve çevremde bu tarz sebeplerden ban yiyen bir yüksek rütbeli arkadaşım var gözlerimin önünde kendi bilgisayarımda ban yedi. Spoofer a 2000TL gibi rakamlar ödemeni tavsiye etmiyorum en iyisi dostum 3 4 ay bekle ya da anakartını sat. Ama karşındakine belirt satarken bence.

Ya babacım ayar oluyorum sizin gibi tiplere CS'de VAC yerler bir şey kullanmadım Valorant'ta HWID yerler bir şey kullanmadım 20 yıldır CS oynuyorum bir kere bana da yanlış ban atsalar keşke inanacağım size ama inanamıyorum bir türlü çıktığı günden beri Valorant'ta oynarım onda da bir defa bile hatalı ban atmadılar bir zeki sizsiniz kanka anlıyorum.

Bazen 3.parti programları Vanguard yanlış anlıyor dostum adam haklı yapay zeka sağ olsun.

Merhaba, Valorant oynuyordum ve bazen çok güzel oynuyorum. Çok mutluyken yine çok güzel oynuyordum ama sonra karşı takım beni raporladı ve ban yedim. Ancak hile kullanmadım; zaten Demir 3'üm, hile kullansam en az Gold falan olurum. Yeni işlemci soğutucu almıştım, sıcaklıklara bakmak için FPS programı açmıştım. Acaba FPS programı yüzünden mi ban yedim? Ayrıca bu anakart banını nasıl kaldırabilirim?

Fare de makro kullandın mı?

Ben de LoL de kalıcı ban yedim. Yaptığım itiraz sonucu kaldırıldı. Çünkü suçum yok tu. 2güne kaldırıyor ekip. Bir de özür dilediler.

Katılıyorum sana yüzde 99 normal bir oyuncu iyi oynadı diye ban yemez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı